witam mam do was ogromna prosbe szanowni koledzy czy ktos z was jest w stanie przegrac mi na cd swoja plyte z mapami do nawigacji i przeslac mi na podany adres w polsce oczywiscie zaplace jesli jest taka potrzeba poniewaz takowej plyty nie posiadam i mam powazny problem ze zdobyciem jej kiedys szanowny sysio obiecywal ze wysle ale wymiekl i nie wyslal posiadam 166 z 2003r i podejrzewam ze jest to g3 bylbym bardzo wdzieczny pozdrawiam
Marcin Fraczek
Oswiecim ul. Legionow 54
kod 32-600
woj. malopolskie
Szanowny Sysio przegrał Ci płytę, tylko maila z adresem skasował, a że się nie odzywałeś szanowny Sysio pomyślał, że widocznie nie zależy Ci już na tym.
witam sysio milo cie slyszec w takim razie czy jestes mi wstanie wyslac na adres ten powyzej bylbym ci bardzo wdzieczny i w miare mozliwosci sie odwdziecze dzieki z gory pozdrawiam
Niestety w 1999 roku u nas prawie nikt nie wiedzial co to gps i ze to moze byc w samochodzie i Polski nie wzieto pod uwage tworząc mapy do tego samochodu. W nowszych modelach poprawiono ten błąd ale tamte mapy nie pasują do starszego.
Wymiana raczej sie nie opłaca lepiej poprostu kupić sobie jakis tomtom lub coś w tym stylu.
Jak pojedziesz za granice na zachód to mozesz używac fabrycznej nawi do woli pod warunkiem ze masz odpowiednią płyte. Ja mam cały benelux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum