Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś wymieniał juz zarnik w xenonie chodzi mi o typ jaki ??? bo są 3 4300k 6000k i 8000k jaki jest najleprzy jesli ktos z was wymieniał lub ma jakies pojęcie o tym proszę o porady bo jutro jadę kupic
Dzis jak wjechałem schowac bellę jedna nie swieciła lewa po załączeniu swiateł lewa mrugnie i nie swieci . Pozdrawiam wszystkich i dzięki z gory za porady
Oryginalnie są 4300 (żarnik typu D2S) i takie wydają się najlepsze, dają dobre światło i nie rozpraszają się (tak bardzo) przy zmniejszonej przejrzystości powietrza/szkieł, wydaje się że też mniej oślepiają innych użytkowników dróg.
Oryginalnie są 4300 (żarnik typu D2S) i takie wydają się najlepsze, dają dobre światło i nie rozpraszają się (tak bardzo) przy zmniejszonej przejrzystości powietrza/szkieł, wydaje się że też mniej oślepiają innych użytkowników dróg.
Ok Dawid166 wielkie dzieki jutro jada kupić pozdrawiam
No dzisiaj
swiatlo dzienne ma temperature barwowa ok 6000 stopni Kelwina, wiec jesli jest zarnik o takiej temp. to bedzie najbardziej zblizony do swiatla dziennego.
Witam już po wymianie wszystko swieci ale roboty a roboty nie ma dobrego dojscia
po wymianie 1 była wyrazna roznica nowa swieciła na biało a stara na zołto
na wieczor jadę po zonę to zobaczę dokładnie .Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum