Trudno pisać o wyposażeniu seryjnym w 166 ponieważ każda jest bardzo bogato wyposażona na pewno 4 poduszki powietrzne, climatronik, ics czyli komputer pokładowy radio sterowanie klimatyzacji w jednym, immobilizer, centralny zamek, abs, Więcej nie pamiętam.
A orjętuje się ktoś czy klapa bagażnika otwierana z kluczyka oraz lusterka składane elektrycznie np. na postoju, znajdowały się w wyposażeniu seryjnym ??
_________________ ONA tam a JA tu.....:(:( BELLA TA BESTIA
A orjętuje się ktoś czy klapa bagażnika otwierana z kluczyka oraz lusterka składane elektrycznie np. na postoju, znajdowały się w wyposażeniu seryjnym ??
Klapa bagaznika tak ale lusterka nie
U mnie tak samo bagażnik z kluczyka jest el. lusterek nie ma.
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-07-20, 17:27
Fotochromatyczne lusterko wsteczne,podgrzewane lusterka też były w standardzie,jak nie to niech mnie ktoś sprostuje,ale tak kiedyś czytałem, 4el.szyby, elektryczna regulacja oparcia przednich foteli. reszta juz wymieniona jest wyżej w innych postach.
Wysłany: 2008-07-27, 21:29 Re: Wyposażenie seryjne w Belli 166 - ??????????
b-ski napisał/a:
Witam wszystkich czy może ktoś wie z jakim wyposażeniem seryjnym wychodziły Alfy 166??
Generalnie wyposażenie seryjne było bardzo różne w zależności od rynku / wersji.
W najbiedniejszej wersji z większych bajerów w std były:
- 4 poduszki
- ABS
- klimatyzacja
- radio z kasetą
- elektryczne szyby i lusterka
- halogeny
Wspomniane wyposażenie to totalby basic z 98 roku, bodajże wersja progression.
Na Polske wychodziła taka ja wyżej + elektryczne fotele i aluminiowe koła.
Wspomniane w postach elektryczne lusterka były albo opcją albo std w wyższych wersjach. Bagażnik z kluczyka pojawił się w nowszych modelach.
Generalnie najbogatszymi wersjami były zazwyczaj wersje Super (wyłącznie z 3-litrowym silnikiem) oraz później Ti. Standardowo najbogatszą wersją była Distinctive. należy pamiętać że wyposażenie zmieniało się również w zależności od rocznika.
Widziałem ewenementy typu 2.5 V6 z DSP, ale bez zmieniarki, czy Super z 98 roku bez skóry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum