"Przepraszamy, ale administrator nałożył ban'a na twója adres IP. Aby skontaktować sie z administratorem kliknij tutaj"
Dziwne bo nigdy tu nie bylem wczesniej wiec nie mam najmniejszego pojecia skad ten ban, kontaktu z adminem brak...
Jesli to sa linki z rapidshare w 3 czesciach t juz je dopadłem skads tam teraz tylko musze wyczekac az bede mogl to powoli zassać, bo nie ma konta premium.
I jak z tą nawigacją?? Widzę już 8 stron tego tematu i niestety żadnej konkretnej odpowiedzi jak bezpiecznie i w sprawdzony sposób zamontować navi z polskimi mapkami w naszych Bellach Ruszyło się coś?? Jakieś newsy??
I jak z tą nawigacją?? Widzę już 8 stron tego tematu i niestety żadnej konkretnej odpowiedzi jak bezpiecznie i w sprawdzony sposób zamontować navi z polskimi mapkami w naszych Bellach Ruszyło się coś?? Jakieś newsy??
Jeśli chodzi o przejściówki to czekam na kabel od ,, sproket " bo mam obiecane po 50zł w polsce kosztują 180 zł , nie zamierzam inwestować w coś co ma małe zainteresowanie i w dodatku po kosztach .
Prosty rachunek 10 szuk przejściówek po zakupie w polsce wtyczek kosztuje 4 tyś złoyych .
obecnie jestem po szpitalu i nic nie robiłem ale czekam na wtyczki .
pozdrawiam .
kurcze panowie przeczytałem 8 stron i cały czas czekam na finalizacje marzeń o NAVI PL.
Jestem właśnie przed zakupem alfy 166, wprawdzie lekko się waham, a ta nawigacja myślę, ze była by mocną kartą przetargową w tym wypadku na korzyść alfy.
powodzenia w ujarzmianiu satelitów
_________________ Alfa 166 JTD is coming, well i hope so,
kurcze panowie przeczytałem 8 stron i cały czas czekam na finalizacje marzeń o NAVI PL.
Jestem właśnie przed zakupem alfy 166, wprawdzie lekko się waham, a ta nawigacja myślę, ze była by mocną kartą przetargową w tym wypadku na korzyść alfy.
powodzenia w ujarzmianiu satelitów
Spokojnie będą działać polska mapa u mnie działa od marca .
Jeszcze jedno są nowe mapy europy z Polską do pobrania 2008-2 z rapidu .
http://peb.pl/programy-na...tml#post1327182
@henekl - ja chce tylko potwierdzic to co inni mowili, nie chce mi sie bawic w zadne podlaczanie samemu, wole kupic gotowy zestaw na allegro czy jak to bedziesz rozprowadzal, pojechac do jakies szpenia od sprzetu i miec sprawe z glowy, a nie tu jakimis schematami rzucacie
Właśnie dziś otrzymałem przesyłkę od (sproket) oczekiwany kabel do nawi vdo , i z przykrością stwierdzam że jest to kabel używany tylko wyczyszczony sprejem .
Nie mam zamiaru wykonywać złącz z innycz części jak nowe .
W związku z tym jestem zmuszony kupić kable i złącze od producenta .
Ale z powodu ceny tylko pod zamówienie indywidualne , więc proszę chentnych na taki adapter lub jak ktoś woli złącze o kontakt .
Pozdrawiam
robiac offtop i podlaczajac sie do pytania ile to kosztuje musze stwierdzic, ze na tak malo zywym forum to dawno nie bylem. srednio posty pojawiaja sie tu co 2dni widze - panowie do roboty!
robiac offtop i podlaczajac sie do pytania ile to kosztuje musze stwierdzic, ze na tak malo zywym forum to dawno nie bylem. srednio posty pojawiaja sie tu co 2dni widze - panowie do roboty!
Hehehehe...malo zywym??
Chyba wczesniej byles na forum VW
VW jest na ulicach i na forach duzo wiecej niz naszych pieknych Belli i stad taka frekwencja, a poza tym nie zapominaj ze sa wakacje
koszt przejściówki do podłączenia vdo daytona do systemu siemens jest około 350 złotych .
słownie trzysta pięćdziesiąt złoty .
Jest to koszt kompletnego złącza z nawych podzespołów i wtyczek , bez zysku z mojej strony .
W całym tym złączu wtyczki są najdrozsze tylko wtyczka do vdo mitsumi kosztuje 200 zł u producenta .
Liczyłem że od (sproket) kupię tańsze wtyczki ale nie wyszłom .
pozdrawiam .
heneki i co dalej wtyczki juz podałes ale pytanie było cały koszt ile wynosi nawet z twoim zyskiem.Pozdrawiam
Jak wyżej 350 zł pisałem wcześniej nie chcę na nikim zarabiać , a moim zyskiem może być to że może dostane rabat na wtyczki jak weznę więcej .
myślę że uda mi się utargować z 15 zł na sztuce .
jak bym kupił wtyczki po 50 zł od (sproket) to koszt byłby 250zł ale wyszła kicha i dwa miechy z głowy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum