Witam a ja sprawdzałem jaką mam wersję G2 czy G3 u mnie pisze tak ICS Software:ICSV5.41 Navigation Softwate:Ver.ARIE 578D
Database: gall/11000389 i nie wiem czy to G2 lub G3 albo jeszcze inna.Pozdrawiam wszystkich.
Witam a ja sprawdzałem jaką mam wersję G2 czy G3 u mnie pisze tak ICS Software:ICSV5.41 Navigation Softwate:Ver.ARIE 578D
Database: gall/11000389 i nie wiem czy to G2 lub G3 albo jeszcze inna.Pozdrawiam wszystkich.
I sam sobie odpowiedziałes
ARIE=G2
ARNA=G3
wszystko to było już w tym poście
I sam sobie odpowiedziałes
ARIE=G2
ARNA=G3
wszystko to było już w tym poście
Tak jak pisałem mam mapy.
W sobotę będę je testował w Alfie.
Jak będą chodzić to będę wysyłał kopie zainteresowanym.
Kopie są również w drodze do kolegi ozzy, który zobowiązał się umieścić je na serwerze.
Proszę o trochę cierpliwości.
Pozdrawiam
Tak jak pisałem mam mapy.
W sobotę będę je testował w Alfie.
Jak będą chodzić to będę wysyłał kopie zainteresowanym.
Kopie są również w drodze do kolegi ozzy, który zobowiązał się umieścić je na serwerze.
Proszę o trochę cierpliwości.
Pozdrawiam
Dokładnie, zarządzam jakimiś serwerkami z dobrymi łączami, to gdzieś wrzucę, jak tylko otrzymam przesyłkę od kmito. Odrobina cierpliwości.
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0TS Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
Raport z uruchamiania map w mojej Alfie.
Rocznik: 1999
Wersja softu ICS: V3.75
Wersja softu Navi: zależny od softu na płycie
Database: zmienia się zależnie do włożonej mapy
Start mapy trwa dość długo nawet do 10 min.
1)Benelux - śmiga, soft ARIE612D
2)Europa Centralna - śmiga, soft ARIE612D
3)Hiszpania Portugalia - komunikat uszkodzone CD
4)Niemcy - chodzi ale z problemami, soft ARIE532D
5)Francja - to samo co Niemcy
6)Dania Szwecja - śmiga, soft ARIE612D
7)Włochy 2001 - śmiga, soft ARIE612D
8)Włochy 2003 - śmiga, soft ARIE612D
9)Włochy 2004 - nie sprawdzałem
Podziękowania to dla głównie dla kolegi Jurcio_8V to on to wszystko zebrał.
W następnym moim poście raport z uruchamiania map.
Nie ma sprawy Kmito, ciesze się że mogłem pomóc. Fajnie, że ktoś to wszystko w końcu wrzucił na serwer. Mapy zbierałem głównie z myślą o systemie G2 (zdaje się że Włochy mogą być dwusystemowe G2 i G3- te nowsze mapy), wszystkie mapy (oprócz Włoch 2004) były przeze mnie testowane i w 100% działały, więc jezeli pojawia się komunikat o błędzie to proponuję popróbować parę razy odczytu płyt (jest chłodno, a czytnik navi jest dość kapryśny) lub nagrać płytkę jeszcze raz na jakimś lepszym nośniku i z niską prędkością zapisu.
Nie polecam wyciągać płytki z czytnika w trakcie uaktualniania softu (to faktycznie czasami może długo trwać) bo będą jaja...
_________________ "Sztuczna inteligencja jest zawsze lepsza od naturalnej głupoty..."
Ja dzisiaj sprawdziłem Niemcy i u mnie działają bez problemu uruchamiały sie co prawda z 25 minut cały czas było napisane update voice po czym ics wyłączył się i włączył no i wszystko jest.
Jaką masz wersję softu navi
Aha i jeżeli możesz to sprawdź czy po zapodaniu Benelux (o ile pamiętam mam go od Ciebie) też Ci aktualizuje soft i jaką wersję wyświetla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum