Wysłany: 2008-04-05, 12:13 [166] Czujnik temperatury zewnętrznej
Witam, Od kilku dni mam problem temperaturą otoczenia wyświetlaną na wyświetlaczu ICS. Po prostu, raz zawyża temperature, a raz zaniża. Ostatnio pokazywał mi, że na zewnątrz było -8*C a za autem ptaszki cwierkały i świeciło słoneczko (wg. termometru na "słupie" pokazywało, że wtedy było 11*C) Gdzie się znajduje czujka tego termometru? W lusterku kierowcy ten "cycek" jak to jest w 156? Czy może gdzieś w zderzaku przednim?
I co może być przyczyną takiego wskazywania temperatury? Dzięki!
Może nie będzie tak źle z ceną. Pewnie jest ten sam co w 156. A jak będzie źle, to tanije cię wyjdzie jak kupisz na allegro całe lewe lusterko, wymontujesz czujnik a lusterko sprzedasz ponownie
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0TS Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
Może nie będzie tak źle z ceną. Pewnie jest ten sam co w 156. A jak będzie źle, to tanije cię wyjdzie jak kupisz na allegro całe lewe lusterko, wymontujesz czujnik a lusterko sprzedasz ponownie
JA mam alfe 166 i lusterko lewe stracilem bo jakis wariat wjechał na moj pas ruchu i bumm naszczescie tylko lusterko a nie caly bok:) ale wczesniej temperature pokazywało mi dobrze a teraz caly czas -40*C a kupiłem nowe lusterko od jakiegos rozbitak i po zamontowaniu dalej pokazuje to samo -40*C ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum