Wysłany: 2007-12-10, 19:41 [166] Co was irytuje w AR 166?
Mnie na przykład bardzo denerwuje umiejscowienie przełączników podgrzewania foteli , bo nigdy nie wiem czy pasażer ma włączone grzanie czy nie, dopiero trzeba się wychylać i metoda macajewa badać, jaka jest sprawa.
Problemy z podłączeniem zmieniarki i po co to miejsce na kasetę ??? już wolał bym CD na jedną płytę w to miejsce.
słabe światła, drogie tylne zawieszenie.
Umiejscowienie przycisku do otwierania bagażnika.
A mnie denerwuje drastyczny spadek ceny szczegolnie tak pieknej limuzyny jaka jest 166.
Dla wielu burakow taki spadek wartosci to sygnal ze jest to jeden wielki sztrucel i go nie kupuja a druga grupa burakow kupuje je i zajezdza na maxa sprzedajac pozniej jako niesamowite sztrucle ktorych juz nie przywroci sie za chiny do stanu uzywalnosci
a to przepraszam najmocniej kolege
macie racje niewiem czemu takiej klasy limuzyna tak gwaltownie traci na wartosci...
mam AR 166 2.5 i BMW 520 z 2002r i szczerze mowiac komfort jazdy alfa jest nie porownywalnie lepszy niz w bmw.. ale widocznie stareotypy o alfie nadal panuja...
Zbyt błyszcząca konsola sprawia że w słoneczny dzień obija się od niej światło i na szybie czołowej powstaje refleks świetlny bardzo pogarszający widoczność i męczący oczy w dłuższej jeździe. Najlepsza rada na to to nie wycierać kurzu. Projektanta za jaja przewiesic na galezi w Arese
_________________ Krzysztof Klimas
Alfa 75 2.0IE
Alfa 166 2.4JTD
a jesli chodzi o wozenie towaru to mam na mysli wózek dzieciecy
Zajebistym wozkiem do takiego auta jest QUINNY BUZZ, jest drogi ale w kolorze czerwonym pasuje do Alfy jak znalazl...
Polecam kazdemu mlodemu tatusiowi Alfisti:
Zbyt błyszcząca konsola sprawia że w słoneczny dzień obija się od niej światło i na szybie czołowej powstaje refleks świetlny bardzo pogarszający widoczność i męczący oczy w dłuższej jeździe. Najlepsza rada na to to nie wycierać kurzu. Projektanta za jaja przewiesic na galezi w Arese
Radze zmyc połyskliwy kokpit spray u mnie nie ma takiego efektu deseczka jest piekna=matowa,nie jakies blyszczace cudo pasujace raczej do golfa niz tej klasy auta,dzieki stosowaniu dobrej jakosci sprayow do pielegnacji kokpitu oczywiscie matowych pozbedziesz sie problemu-no chyba ze Twoja deska pokryta jest czyms jeszcze
Nie ma żeadnej warstwy połyskliwego Plaka itp. bo wnetrze czyszcze tylko wilgotna sciereczka a nie zadnymi smierdzielami. Moze nie kazdemu to przeszkadza -wiele samochodow widze z jakims papierami na podszybiu - a te odbijaja sie w szybie okropnie - moze jestem przewrazliwiony ale to mi przeszkadza!
_________________ Krzysztof Klimas
Alfa 75 2.0IE
Alfa 166 2.4JTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum