Wczoraj własnie sie tak stało ze pijana sarna wyskoczyla mi z lasau (nie byłą na pasach) wtargenła na ulice i bumm potrzeba mi dowiedzic sie ile kosztuje oczywiscie uzywana:
- maska
- reflektor od pasażera
- wlot powietrza (obok reflektora)
ma ktos może namiar na kogos co ma tanie cześci do alfy 166 ?? bede wdzięczny za pomoc z góry thx
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-04-25, 16:17
501-172-640 to jest nr do panów specjalizują się we Włoskich autach:) tylko dzwoń do 17... Polecam tego Pana ponieważ juz kilka zreczy kupiłem i jestem zadowolony,są też jego aukcje na allegro. Musisz podzwonić ale już nie wszędzie są części i współczuję Ci tego wypadku małego z sarną...
są powody dla których orurowanie 156 albo 166 byłoby dobrym pomysłem
swoja droga powinienes pozwać właściciela drogi- zaleznie od tego jaka to była instytucja - jeśli to dorga krajowa to teoretycznie powinna na obszarze leśnym być siatka wzdłuż drogi oddzielająca las i trasę...
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Dzieki za wspołczucie
znak własnie był i nie ma wyjscia trzeba wycigac kase i plakać bo wydatek jest spory juz sie biore za dzwonienie za czesciami i tzreba skladac az zal patrzec mi na moja alfe "zepsuta" :(:( ale coż bywa a do tej trasy mam pecha bo juz na niej lusterko stracilem cale ale to wina jakiegos wariata 2 stowki tez beknolem pozdro omijajcie sarenki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum