Wysłany: 2007-12-16, 20:28 166 3,0 v6 czy warto kupic Pytanie
Witam mam do wszystkich na forum pytanie przymierzam się do kupienia tego autka ale nie mam doświadczeń z tą marką czy to się strasznie psuje jak to się słyszy o tej marce i że jest droga w utrzymaniu czy ma jakieś poważne defekty konstruktorskie itp. itd.
Kosztowne jest zawieszenie - nasze drogi.Z tego co czytałem to utrzymanie i serwisowanie benzynki jest mniej kosztowne niż ropniaka,a w szczególności 2,4 JTD.
A tak poza tym to Sliczna Bella i już po lifcie.
Kosztowne jest zawieszenie - nasze drogi.Z tego co czytałem to utrzymanie i serwisowanie benzynki jest mniej kosztowne niż ropniaka,a w szczególności 2,4 JTD.
A tak poza tym to Sliczna Bella i już po lifcie.
Nie bardzo chce mi się w to wierzyć. Ja na koszty utrzymania nie narzekam.
_________________ Jeśli kraść ... to miliony.
Jeśli się kochać ... to z księżniczką.
Jeśli jeździć autem ... to tylko Alfą Romeo.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '01
Fiat Marea 1.9 JTD '00
Audi A4 1.9 TDI Quattro Avant '96
ladna....szkoda ze delikatnie "bita"...ale u nas da sie wszystko zrobic by wygladala jak nowa...koszt naprawy to spora sumka....ale powiem szczerze ze prezentuje sie slicznie...zwlaszcza rolki....ba 18"....to juz cos....
hmmm...a co do kosztów to roznie bywa....zalezy co i gdzie bedziesz robil...
ale polecam zakup...a jesli mowa o zawieszeniu...to przedmowca ma racje...delikatnie mowiac...jest bardzo delikatne...
hmmm pytanie: co znaczy "oryginalna instalacja gazowa"?
-przebieg 44 tys km? rok 2003,qrcze i to jeszcze z LPG,
zazwyczaj jesli ktos montuje LPG to zakłada,ze auto bedzie jednak troche eksploatowane.
_________________ Pozdrawiam Piotrek
byłaAR 156 2.0 Selespeed
jest AR 156 1,9 Jtd TI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum