Witam mam takie pytanie moja Alfa zaczela strasznie głośno pracowac i zauwazyłem ze to ta siatko rurka czy ma ona takze wplyw na prace silnika? obroty przyspieszenie??Pozdrawiam
to ja się podłącze bo właśnie mam ten sam problem(chyba) zdjąłe u siebie ten tłumik co dochodzi do filtra powietrza ten co ponoć jest niepotrzebny i spalanie mam teraz chyba z 18l na 100km dodam że nie włożyłem tam jeszcze zamiennika z V6 jest to przyczyną tak dużego spalania i oczywiście zaczęło mi tak palić po całej tej operacji z jego usunięciem
_________________ ALFA ROMEO 156 Auto roku '98 i czas w miejscu stanął )
Glośny odgłoś może być przyczyną perforacji tej rurki, u mnie alfa hałasowała jak jakieś ferrari, co na dł€ższą metę było męczące. Ja jestem tuż po jej wymianie. Teraz wydaje się jakby auto szybciej się zbierało - nie wiem jednak czy to zasługa wymiany plecionki, gdyż przy okazji zrobiłem też rozrząd i wymieniłem oleje i filtry.
Glośny odgłoś może być przyczyną perforacji tej rurki, u mnie alfa hałasowała jak jakieś ferrari, co na dł€ższą metę było męczące. Ja jestem tuż po jej wymianie. Teraz wydaje się jakby auto szybciej się zbierało - nie wiem jednak czy to zasługa wymiany plecionki, gdyż przy okazji zrobiłem też rozrząd i wymieniłem oleje i filtry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum