Wysłany: 2008-05-16, 17:39 [156] Skutki spotkania z kotem.
Witam!
W niedzielę po bliskim spotkaniu z kotem pękł zderzak i nie tylko, co z tym zrobić? czym to skleić? lakiernik mówił o pospawaniu i pomalowaniu dolnej części za 300zł, strasznie drogi był ten kot bo kratka także rozwalona i nówka miesięczna chłodnica do wymiany bo pękł dolny zaczep znacie kogoś może w Warszawie kto naprawia chłodnice lub zrobił by ten zderzak?
_________________ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
wiesz robiłem kiedyś chłodnicę ale to bardziej pod warszawą, kojarzysz może jak jedziesz od Nieporętu do Wawy i są te 2 ronda? za nimi w stronę Wawy był kiedyś koleś co mi kleił przy Renaulcie chłodnicę, wziął chyba 100zł ale nic nie ciekło więc w miarę zrobił
Czy dalej ma tam ten swój śmieszny warsztacik to nie wiem bo robiłem ze 2 lata temu a ostatnio tam nie bywam, musiałbyś sprawdzić
Ja wiem czy lakierować ten zderzak? Jak założysz kratkę i skleisz zderzak to praktycznie nic nie będzie widać, tymbardziej że to na samym dole jest, ewentualnie psiuknąć sprayem i po sprawie, a 300zł w kieszeni:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum