Ja to zrobiłem u mechanika i byłem zadowolony. A tak poza tym tematów z Wariatorem to jest na tym forum chyba ze 100.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
chetnie bym zamowil z 10 kompletow bo ostatnio mam troche klientow na wymiany wariatorow,jak ktos by sie zgodzil na zalatwienie tego w polsce i wyslanie do angli to z checia bym dal troszke zarobic.
pozdrawiam
_________________ Paker.co.uk dla tych ktorzy lubia sport i zdrowie
myslisz ze bede za kazdym razem wysylal do polski wariator na regeneracje.przeciez przesylki beda mnie wiecej kosztowac niz to bedzie warte.dlatego wole zamowic z 10 czy 15 zestawow naprawczych i miec to na miejscu,chyba nie myslisz ze ktos bedzie czekal az ja wysle wariator do polski i ktos go zregeneruje,przeciez to kompletna bzdura.to by trwalo z dwa tygodnie a taka wymiana trwa 3 do 4 godzin z regeneracja.
to jeszcze chyba nie najgorzej dla tych ktorzy sami sobie robia rozrzady bo pozniej jest nieco wiekszy koszt dla kogos bo trzeba ustawiac na nowo rozrzad,ale ja bym sie pisal na to.
no właśnie lipa jeśli wytrzyma on tylko 25tys... jeszcze inaczej by było gdyby dało się go wymieniać bez rozbiórki całego rozrządu... bo tak to chyba tylko podwójne koszty...
No a druga sprawa- przestaje klekotać to fakt ale czy silnik nie ma mniejszej mocy na takim regenerowanym?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum