Wysłany: 2008-02-20, 20:21 [156] Jak wyciagnąć zagłówek?
Witam
Planuję montaż wyświetlaczy LCD w przednich zagłówkach siedzeń. Dlatego też chciałem je wyciągnąć i sprawdzić czy da sie coś z nich wyczarować. Dzisiaj się z nimi mocowałem ale za nic w świecie nie chce to wyjść. Ściągał już ktoś może te zagłówki? Byłbym bardzo wdzięczny jak by mi ktoś udzielił pomocnych rad w jaki sposób nie uszkadzając nic wyciągnąć zagłówki z przednich siedzeń.
pozdrawiam
Marcin
właśnie o to chodzi że w oparciu jest na stałe to zamontowane a bolce wsuwają się w zagłówek, to siedzenia z przodu a nie z tyłu a tam jest tak jak Ty piszesz...
jak ktos wlozyl to i ty wyjmiesz , w toyocie wygladalo to podobnie u trzeba bylo mocno szarpnac .
_________________ AKADEMIA DZIWNYCH KROKÓW
miron156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-25, 13:22
piotriix napisał/a:
jak ktos wlozyl to i ty wyjmiesz , w toyocie wygladalo to podobnie u trzeba bylo mocno szarpnac .
Witam.
Toyota to nie alfa. Drązek z zagłówka musisz przekręcić chyba o 90* w lewo lub w prawo,
następnie bez problemu je wyjmiesz. Uzyj do tego owiniętych w szmatkę kombinerek to
nie porysujesz tych drązków.
Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum