Wysłany: 2007-12-18, 21:02 [156] Jak uruchomic manualna klime???
Witam wszystkich!!
Mam maly problem bo nie moge uruchomic klimy w mojej pszczole .I wlasnie nie wiem czy cos jest zepsute,nie ma freonu czy robie cos zle..........ale to niemozliwe bo robie tak samo jak pisze w instr.obslugi.Z gory dzieki!!Pozdrawiam i Wesolych Swiat!!!!!
_________________ * Alfa Romeo 156 zdobywa tytuł samochodu roku 1998
* Alfa Romeo 147 zdobywa tytuł samochodu roku 2001
* Alfa Romeo 159 zdobywa trzecie miejsce w konkursie samochodu roku 2006
Hmm coś kierownica nie z tej mańki czy mi się wydaje , żeby uruchomić klimę wystarczy że klikniesz ten guziczek na pierwszym z lewej strony pokrętle z tego co pamiętam
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
No tak wlasnie robilem i nic.Jak dobrze pamietam to w instr. pisze zeby jeszcze ustawic srodkowe pokretlo w jakims stopniu ale juz nie pamietam czy to ma byc na 1234 czy auto
wtedy gdy staralem sie ja wlacz.byla napewno wyzsza niz 3 stopnie wiec to chyba raczej nie to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum