Kup oryginalne, jakość nie wiem dlaczego ale do alfy nie pasuje coś zmieniać ;-D. Każdy tuning zewnętrzny AR mnie razi. Ja przez chwilę zastanawiałem się na tymi OZ Superturismo GT, ale odradzono mi bo są mniej trwałe i sprężyste niż OZ OEMowe montowane do AR. Przynajmniej te które ja mam.
he, he, he, wg mnie najładniejsze są "telefony" , sam jeżdzę na oryginalnych 15-tkach, tych płaskich z małymi dziurkami, i powiem wam szczerze że im więcej im się przyglądam, tym bardziej orginalniejsze mi się wydają. Oczywiście z telefonami nie mają szans, jednak i tak ich nie wymienię. Ot, co
Skoro już o felgach mowa, to jak oceniacie pod względem wytrzymałości oryginalne produkty Alfa Romeo? Domyślam się, że jedynie znaczek na nich jest AR, a producentem ktoś zupełnie inny, ale chyba jakieś standardy wytrzymałościowe są, prawda?
Pozdrawiam.
- Rafał
alces1,
Przy polerowaniu felg natkanlem sie chyba na napis Turkey
Hehe.
Ja już przerzuciłem się na letnie ogumienie, ale piąta felga jest w garażu, więc przyjrzę się dokładnie i poinformuję gdzie AR szuka taniej siły roboczej
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum