Wysłany: 2008-07-19, 13:10 [156] Bardzo wysoko stoi + fotki!!
Mniej wiecej tak jak w opisie - strasznie wysoko mam podniesiony samochod. Niby wersja ze Sportpackiem, powinno byc nizej a wydaje mi sie, ze jesy nawet wyzej niz w standardowych alfach... Moze mi sie wydaje??
Z drugiej strony na osiedlu sasiad ma taka sama alfe jak ja tylko ze 2.4 JTD (tez wagon i pakiet) od nowosci jako pierwszy wlasciciel i tez mu siedzi tak wysoko
Zobaczcie sami i ocencie co to moze byc i czemu jest tak jak jest:
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek_wawa 2008-07-19, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
no wlasnie chodzi mi o to, czy to jest normalne czy np poprzedni wlascicielm cos kombinowal.... jezeli jest to normalne to w niczym mi to nie przeszkadza
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-07-19, 16:49
Wg mnie siedzi normalnie nie jedna alfa tak siedzi i to tylko jak stoi bo jak nią jedziesz to juz sporo siada Też się nad tym zastanawiałem w mojej 147,ale zawieha fabryczna nic nie kombinowane i jak sie jedzie to siedzi nisko. Więc się nie przejmuj,jak sie nie gibie na boki za dużo to wszystko ok. Myślę,że poznałbyś,że sprężyny są jakieś za miekkie jak jezdzisz tym autem.
tak szczerze mowiac to moja tez troche wysoko siedzi jak stoi ale mialem kiedys obnizone autko i wszedzie trzeba uwazac na kazny prog a nawet kiedys na polskiej prostej drodze zachaczylem podwoziem i zadnego progu nie bylo moze jakas dziurka czy cos
wiec juz od kilku mis sie zastanawiam czy obnizac czy nie bo fajnie sie jezdzi tak jak jest
ALE obnizona wyglada duzo lepiej no i to jest jedno z pytan byc albo nie
pozdro (sorki za brak kropek i przecinkow)
_________________ alfa ostatnio choruje a mialo byc tak pieknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum