auto wczoraj odstawiłem do serwisu fiata na ulicy paprotnej we wrocławiu ( koło marino) po podłączeniu pod examinera błędy w obwodzie wtryskiwacza - dziś ma pojawić się elektronik i zdiagnozować usterkę - mam nadzieję że to jednak jakaś błacha sprawa i nie zostawię majątku w warsztacie.
co do regeneracji to pewnie jakby co to na to się zdecyduję bo nowy nie wchodzi w grę z powodu ceny
p.s. ile za podłączenie pod kompa kasują - bo mi powiedzieli że max 150 zeta jakoś dużo wg mnie ale zobaczymy ile finalnie zawołają.
auto w dalszym ciagu w serwisie - na 90 % jest to usterka spowodowana zwarciem instalacji elektrycznej - gdzies przewody musiały się przetrzeć i czasem robia zwarcie - zwłaszcza na nierównej drodze lub na zakrętach - pozostaje przejrzeć całą instalację elekrtyczną i znależć zworę wczoraj testowałęm alfę z podłączonym examinerem w aucie i poza ta usterką auto w świetnym stanie - doładowanie i inne parametry idealne - no i tuning box robi swoję - mechanik który testował auto powiedział ża auto ciagnie jak wściekłe a troche 2.4jtd miał już u siebie
tak wiec uzbrajam się w cierpliwość i jestem dobrej mysli - ważne że nie jest to usterka typu wtrysk lub pompa wysokiego cisnienia
p.s. do sprzedania bedę miał czujnik położenia wału w aucie był może z 3 dni - w pełni sprawny - cena atrakcyjna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum