Wysłany: 2008-05-20, 14:21 [147] Wbudowane radio z navi
Hejka
Wiem że pojawiło się wiele postów poruszających temat nawigacji, ale niestety w azdnym nie doczytałem się odpowiedzi..
Otóż posiadam od niedawna 147 i jestem zadowolony mam wbudowną Navi i telefon.
Gdzie tanio lub nawet bezpłatnie mógłbym sobie załatwić Mamy Polski, jak działa ten telefon, i czy mozna zmienić język w tym kompie na angielski lub nawet polski, posiadam oprogramowanie niemieckie.
Proszę o pomoc a na zdjęciu Radio z tegoż autka
Pozdro dla was all
_________________ Alfa jest jak kobieta, zawsze trzeba o nią dbać i podchodzić do niej z sercem
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-05-20, 15:31
Nie mam pojęcia na temat płyt do navi z polską do 147. Żeby działał telefon musisz mieć całą kartę,nowy starter i nie wyłamywać małej karty sim tylko razem włożyć do pionowego wejścia na prawo od wyświetlacza,wtedy wykręcasz nr i naciskasz słuchawkę i powinien dzwonić, u mnie sprawdzałem i działa:) Język można zmienić,ale polskiego nie ma Pewnie nie masz instrukcji po polsku,więc zamówisz sobie pod tym nr za darmo (033)813 56 07, zadzwonisz powiesz że chcesz instrukcje do 147 i zaznacz że navi też posiadasz fabryczne,podasz nr nadwozia i nr rejestracyjny i paczka dojdzie do tygodnia:) Ja już tak zamawiałem i mi doszły intrukcje,pozdrawiam!
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-05-21, 15:24
Nie zakładam nowego tematu,może tutaj mi ktoś podpowie, mam pytanie: jeżeli mam panel na środku w alfie 147 z klimatyzacją manualną, to jak sobie kupię nowy panel tylko zamiast pokręteł będzie climatronic 2strefowy,moje pytanie czy da się to podłączyć żeby śmigało tak jak należy?? Proszę o odpowiedź ponieważ nie wiem czy zabrać się za wymianę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum