Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 752 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-03-26, 15:37
to jestes w błedzie! ja rowniez nie mam oznaczenia na klapie wymontowalem bo mi sie nie podobalo.zostawilem tylko 147 zas oznaczenie silnkia wywalilem.a auto mialem "uwalone" ale z przodu i co ty na to?
Nie ma reguły. Ja podobnie jak Korczu usunąłem znaczek świadczący o pojemności i rodzaju silnika, a zostawiłem jedynie "156" nawet w dziale "Zrób to sam" jest wątek jak to zrobić! Więc nie świadczy to o tym, czy samochód był bity, czy też nie, ale o tym co chce właściciel, ewentualnie złodziej, ale po tym drugim z pewnością ślady od noża albo śrubokręta pozostaną...
Możesz też spotkać przypadek, że samochód był jak to nazwałeś "uwalony", a mimo to ma oznaczenia, bo właściciel np. żeby zatuszować taką przygodę nakleił je z powrotem...
Pozdrawiam.
- Rafał
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-03-26, 16:31
auto jest na fajnych felach, jakis inny wydech i chyba gleba wiec moze wlasciciel sam zdemontowal oznaczenia tez bym tak zrobil A marzeniem jest kupic 156 2,5 V6 i dac znaczek 1.6TS
Ciekawe jakie miny mieli by wlasciciele innych aut na swiatlach, gdyby ich "mocniejsze" auto zostawalo na swiatlach z tylu
To skoro ja mam 1.8, to może sobie zapodam znaczek 1.4 T.S.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja od razu wietrzę podstęp, że auto było z tyłu uwalone.
Wystarczyło, że kupujący wybierając wyposażenie swojej przyszłej Alfy odznaczył "haczyk" w rubryce
Nadwozie i styl
Brak oznaczenia modelu na klapie bagażnika - 0pln
AlfaFAN napisał/a:
A marzeniem jest kupic 156 2,5 V6 i dac znaczek 1.6TS
A powiedz mi co chcesz tym osiągnąć Zawsze dziwiło mnie czym kieruje się logika ludzi robiących takie rzeczy Tak naprawdę to wtedy kogo oszukujesz Innych czy siebie
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
He... inni odklejają emblematy, jedni przyklejają. Rzecz gustu. Ja na mojej Alfie nie miałem oznaczeń więc kupiłem nówki,bo uważam,ze to taka kropka nad "i" . Mi akurat sie bardzo podobają tymbardziej kiedy są czyste , błyszczące. Podarowałem sobie tylko "1.4" ,bo mam jeszcze emblemat "Cuore Sportivo" i żeby nie było przesadzone kupiłem "145" i "t.spark"
Pozdrovix Tiga
ja też nie mam żadnych oznaczeń z tyłu. Te wszystkie oznaczenia można zdemontować bo są przyklejane na taśmie dwustronnej. Zależy od gustu co sie komu podoba ja wolę bez oznaczeń
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-03-27, 12:42
rigobert napisał/a:
A powiedz mi co chcesz tym osiągnąć Zawsze dziwiło mnie czym kieruje się logika ludzi robiących takie rzeczy Tak naprawdę to wtedy kogo oszukujesz Innych czy siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum