zdziba napisał/a:
2,5 tys obrotów przy 100 km ,na szóstym biegu.
a na dwójce dojedziesz do setki
to jak ja w citroenie 1.8
silnik dobrze sie czuje dopoki nei dostanie goraczki, wiec sie nie martw... alfy takie sa... to nie vw ze masz 150 i 2 tys na obrotomierzu
wez wkoncu zmien te swiece i czujnik od spalania stukowego, a nie ciagle dumasz co tu nietak
wez wkoncu zmien te swiece i czujnik od spalania stukowego, a nie ciagle dumasz co tu nietak
Tuti Tutaj akurat nie dumam co do spalania A jak znajde gdzies taki czujnik to zmienie :O
rigobert napisał/a:
Nie zauważyłem żeby conajmniej do 160 sinik się przemęczał..
rigobert ale silnij wyje caly czas. Caly czas jest na wysokich obrotach. To jest meczace, jak sie jedzie 2 godziny na 4-5 tys obrotow... Nie tylko dla silnika, ale i dla kierowcy
No wszystko fajnie, cacy, ale tak jak pisze po 2h jazdy na 4-5 tys obrotow to sie czlowiek zle czuje. Na autostradzie i dlugich trasach powinno sie swobodnie jechac, a nie z ciagle napietym silnikiem :d
No wszystko fajnie, cacy, ale tak jak pisze po 2h jazdy na 4-5 tys obrotow to sie czlowiek zle czuje. Na autostradzie i dlugich trasach powinno sie swobodnie jechac, a nie z ciagle napietym silnikiem :d
To napisz że to meczace dla Ciebie a nie dla silnika
Albo diesla, bedziesz mial 160km/h i 3tys obrotów
Sorki Konrad ale mam wrazenie ze szukasz dziury w całym.
Zresztą pojezdzij innymi autami z podobną pojemnoscią i sam zobaczysz jak jest.
Albo diesla, bedziesz mial 160km/h i 3tys obrotów
Sorki Konrad ale mam wrazenie ze szukasz dziury w całym.
Zresztą pojezdzij innymi autami z podobną pojemnoscią i sam zobaczysz jak jest.
Nie rozumiem. Nie szukam dziury w calym. Jezdze w pracy autami z podobna pojemnoscia i widze jak jest. Dlatego mnie to zainteresowalo i zaciekawilo. Zapytalem o opinie innych uzytkownikow i tyle. PO to jest forum
Mnie tez nic nie wyje...a przejeżdzam pół Polski i nawet po 8 h nie jestem zmeczona:) Alfka mruczy a nie wyje.. cos masz nie teges z tym slinikiem, Konrad
Ostatnio zmieniony przez shallot 2007-05-06, 22:19, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum