Przyszedł ten czas i robię to po raz pierwszy, więc proszę o pomoc który zestaw wybrać.
Założenia chyba jak wszyscy dobre hamowanie na ciepłych i zimnych, bez piszczenia i pylenia .
Wysłałem zapytanie do trzech sprzedawców z allegro i oto propozycje.
Styl jazdy: spokojny miejski
Ja ostatnio również wymieniałem. Nie chce mi się pisać jeszcze raz, poszukaj mojego posta. Dużo tam różnych informacji. A jak Ci się nie chce szukać to prosz....
Jeszcze jedno pytanko.
Czy to są rozmiary pasujące do 146?
Rozmiar tarczy wynosi 257 średnicy X 20mm grubości. Długość klocka 156 mm wysokość 52,50 mm. ??
W najbliższym czasie zamierzam wymienić tarcze i klocki hamulcowe (przód). Nie mam zamiaru kupować części firm NN więc w gre wchodzą tylko firmowe produkty. Na zakup planuję przeznaczyć 300 góra 350 zł. Jaki zestaw polecacie? Jakie tarcze z jakimi klockami współpracują Waszym zdaniem najlepiej? Przyznam, że najbardziej interesują mnie komentarze poparte własnym doświadczeniem
_________________ Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum