kurde to ja chyba w mojej wypoleruje moze bedzie lzejsza albo wiem wypie***** caly i sam kolektor zostawie tak wlasnie to bedzie lepsze niz jakis tam remus
_________________ AR 155 1.8 TS XD
[o__/::::\ 0 /::::\__o] no i to sie nazywa grill do AR 155 xD
czesci czesci czesci do alf sprzedam
no ale generalnie zadbana sie wydaje, nie wyglada zle... kola moze niezbyt pikne ale to kwestia gustu;) a te kucyki to jak juz zauwazyliscie przeca ma tlumoka sportowego i stozka wielkiego, to nie ma sie co dziwic ze pretenduje do 155.. mysle ze gdyby jezszce zalozyl chromowane "sportowe" (jak to pisza na alle gro ) wycieraczki to moglo by byc juz ze 160 kucykow;)
no w sumie jakby jeszcze ten osad z pokrywy wyczyscil to moze by i 160 KM bylo ale tak to nie ma szans poza tym moje zdanie jest takie jesli po tuningu to autko tyrane normalny czlowiek tym nie jezdzil a wypicowana po to zeby szybko sprzedac wiem cos o tym bo z kolega malujemy auta na handel i jak kupiec przyjezdza to nie patrzy na stan tylko zawsze pada przepiekne zdanie tu cytuje " patrz "Kowalski" jaki ten ma lakier normalnie sasiad to padnie z wrazenia jak zobaczy bo on ma takie samo auto ale lakier ma brzydki " no a pod maska trociny i nima gdzie wsiasc ale lakier pikny hehe
_________________ AR 155 1.8 TS XD
[o__/::::\ 0 /::::\__o] no i to sie nazywa grill do AR 155 xD
czesci czesci czesci do alf sprzedam
no co Wy
przeciez widac, ze silnik po tuningu, bo od tej mocy az lakier z pokrywy wyparowal...
a na powaznie to GT chyba sie oznacza wersje o sportowych walkach? czy cos mi sie pomieszalo?
tak bylo chyba przynajmniej w fiaciorach...?? GrandTourismo....
a co do tjuningu to ja lubie delikatnie poupiekszac bum bum ale oczywiscie tak by nie dokonac profanacji jak to co niektorzy potrafia... a nie jestem katem dla silnika... kiedy trza to sie i wdusi pedal do konca ale jak pisze czasem i bez glupot..;) takze z tym tuningiem to nie tak do konca, aczkolwiek wiekszosc z tych tjuningowanych aut jest zkatowana niezle...to fakt...
_________________ badboy
Ostatnio zmieniony przez zwiezu 2007-04-10, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
hmmmm..... modernizacja wydechu jeśli jest gruntowna może przynieść koło 5 KM jeśli oczywiście jest profesionalna natomiast filtr wygląda mi na "jacky sport" czyli chińskie gó**no aczkolwiek wygląd Alfy mi się podoba choć jestem zdania ze 146 to jeden z najbrzytszych modeli Alfy o ile Alfy mogą być brzydkie:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum