Cześć
Ostatnio chcialem zmienic cos w swojej Alfe 155 poniewaz wyglada juz troszke podstazale...
Myślałem o jakiś nowych zdeżaczkach, progach.... , nie chce robić wiejskiego tuningu lecz ciekaw jestem czy mozna gdziec dostac zdezaczki takie jak te, orginalne, projektowane przez włochów... Bardzo podobają mi sie torowe 155, czy można upodobnić jakoś "miejskie wersje" do ich rówieśniczek z toru?? może macie jakies ciekawe pomysły ??
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
a ile masz na to funduszy?? bo obawiam sie ze nie są one wysokie i wiecej bedzie z tego szkody niz pozytku, profesjonalne i wysokiej klasy ospojlerowanie kosztuje i to grube pieniadze
Przemek [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-16, 09:58
Właśnie jestem ciekaw ile za takie coś trzeba zabulic....
Jeżeli to jest w zasiegu moich możliwości to od dzis zbieram kas
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2007-08-16, 11:17
Jesli chcesz cos zmienic w aucie aby bylo bardziej atrakcyjne to moim zdaniem tylko gleba(obnizyc znaczy sie)w zaleznosci czy do lansu czy do jazdy, dobra felga, szeroki laczek i bedzie cud-miod i malina
Osobiscie nie toleruje zadnych progow ani tuningowych zderzakow bo wedlug mnie to jest WT*
*-wiejski tuning
Rocznik: 1961
Wysłany: 2007-08-16, 14:12
obawiam się, że samochód z takim ospoilerowaniem będzie wyglądał wsiowo, ze zwykłej 155tki nie zrobisz wersji torowej i koniec.
Skupiłbym się raczej na takich rzeczach jak felgi, wydech, gleba, jakaś polerka lakieru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum