Zapewne wielu z was nie ma instrukcji a wiem że taka czasami może się przydać tak więc wrzucam linka do skanów z instrukcji do Alfy 145(model przed fl.) INSTRUKCJA (c) podpatrzone na forum147.com
Dlatego że temat przyda się wielu urzytkownikom zarówno obecnym jak i przyszłym postanowiłem do podkleic aby nie zaginął pod innymi tematami.
_________________ '98 AR 156 1.9 JTD Progression
Girgio Chiaro metalic
cinek2006 [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-30, 12:25
Alfista
mam trochę materiałów do 155. po angielsku, francusku, nawet troszkę softu. jeżeli chcesz to powiedz aby jak i już ci daję. bo w kwesti użyczania komuś coś to jestem noga.
zjawa83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-22, 00:06
mam pytanko kupilem niedawno alfunie 145 1.4 TS i zaczely mi falowac obroty na jalowym biegu i na niskich obrotach co to moze byc myslalem ze przewody ale sam juz nie wiem a na wysokich obrotach jest ok pomocy nie moge smigac autkiem:((((
anitaagat [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-23, 19:50
przyczyn może być wiele proponuje podłączyć kompa i odczytać parametry
anitaagat [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-23, 19:51
przyczyn może być wiele proponuje podłączyć kompa i odczytać parametry
potem można rozmawiać o przyczynach
znalazłem w sieci ponad 140 mb materiałów do 145/146. jest to płyta z autorunem. sa tam wszystkie schematy, opisy, każda śrubka jest opisana, ponumerowana. jak ktoś chce co mogę to dac na rapida.
znalazłem w sieci ponad 140 mb materiałów do 145/146. jest to płyta z autorunem. sa tam wszystkie schematy, opisy, każda śrubka jest opisana, ponumerowana. jak ktoś chce co mogę to dac na rapida.
To wrzuć jak możesz, ja byłbym bardzo wdzięczny
outta [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-28, 14:38
deviltx napisał/a:
no witam, bardzo bym sie ucieszyl jakbys mi podeslal jakies namiary na takie instrukcje, wkurza mnie ze nie znam sie na wlasnym samochodzie, pewnie mechanikiem nigdy nie zostane ale chociaz troche wiedzy na temat wlasnego autka zawsze sie przyda, wiec dzieki za pomoc i przelij jak cos info na prywatna wiadomosc, dzieki, pozdrawiam
chyba bede musial dodac do regulaminu "za nieznajomosc strony alfaholikow ban na ip"
http://www.alfaholicy.net...tory/Itemid,24/
zagladaj raz na jakis czas, czasem przybywa cos nowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum