Witam nadszedł czas na wymianę świec zaczął przerywać na razie pomieszałem świece czyli sparowałem na tym samym cylindrze lepsze z gorszymi.
Jakie są Wasze doświadczenia ze świeczkami na jakich śmigacie ?
Moje doświadczenie jest takie że alfka jak przyleciała z włoch była na Golden Lodgach fajne świece ale szukałem i nie są za bardzo dostępne w sprzedaży obecnie jest jeszcze na Beru Ultra X również cztero elektrodowa świeca bardzo9 fajnie się samochód spisywał wytrzymały prawie 40 tys. sprzedawca mówił że starczą na 60
Do 155tki wujasa włożyłem ostatnio Briski tuning coś tam dobra świeca ale bez szaleństw przereklamowana trochę natomiast 145 Boxerek mój śmiga na NGK platinum.
Mam nadzieje że dopowiecie jakieś swoje doświadczenia i nakierujecie mnie na coś może innego.
Właśnie praca NGK platinum mnie nie powala bo założyłem takie do boxera wydaje mi się że świeca cztero elektrodowa lepiej Sobie radzi .
mozesz mnie oswiecic w jaki sposob doszedles do wniosku ze "nie powala "cie praca swiecy NGK?no i czy tylko 4elektrodowe cie powalaja?a i czy liczba elektrod to kryterium?
Właśnie praca NGK platinum mnie nie powala bo założyłem takie do boxera wydaje mi się że świeca cztero elektrodowa lepiej Sobie radzi .
A może to wina kabli a nie świec. Z tego co czytałem na temat świec to zwykły użytkownik nie odczuwa różnicy pomiędzy jedno a cztero elektrodową święcą. Polecam ostatni numer Auto Świat i artykuł o świecach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum