Wysłany: 2007-08-16, 18:38 [155] Jak jest zamocowany zbiornik paliwa ?
Witam
potrzebuje informacji odnośnie mocowania zbiornika paliwa. Jeden z pasków trzymających zbiornik został nadgryziony przez rudego i sie zerwał. Przydało by sie od razu wymienić dwa tylko powiedzcie czy oprócz tych pasków coś jeszcze trzyma zbiornik ?? nie chce zeby spadł mi na głowe
O ile sie orientuje to na tej stronce mozesz wtedy przejsc do "fuel system" osmiozaworowej 155tki i tam w dokumencie na 8 stronie jest o wyjmowaniu zbiornika paliwa (co trzeba odkrecic itp).
Ale najlepiej niech sie wypowie ktos kto juz kiedys sie podjal takiej operacji...
Pozdro
Tam trzymają chyba tylko paski. Zresztą, będziesz odkręcał to będziesz widział. Ja zerwane paski reanimowałem, przez donitowywanie do nich blachy ocynkowane(w miejscu zerwania), oczyszczałem z rdzy, konserwowałem BRUNOX-em i malowałem lakierem.
moim zdaniem chyba jest cos jeszcze bo kiedys mi sie jeden pasek zerwał i bak sie w ogole nie ruszył, co prawda to bylo w tipo ale tam jest tak samo jak w 155
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum