Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum i od razu z prosba... czy ktorys z kolegow mialby do sprzedania ww. rure miedzy obudowa filtra powietrza a przepustnica? strasznie mi sie porozrywala przy wymianie filtra i od tej pory auto ledwie jedzie. prowizoryczna naprawa taśmą na dlugo nie wystarczy,a w sklepie nie maja i kaza czekac na dostawe 2 tyg. No i jeszcze padl mi teleskop od maski i trzeba kołkiem podpierać...... ehhhhh .Ma ktoś moze to wszystko na zbyciu? bylbym wdzieczny za info
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek_wroc 2008-04-01, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
problem w tym ze nie chyba ze bede pytal kazdego sprzedajacego o te czesci , od paru dni przegladam allegro i jak dotad na zadna z tych czesci nie trafilem
Popisz trochę do ludzi ktorzy handlują cześciami z rozbitych Alf. Ja szukalem niedawno gumy do swojej V6. Oczywiscie nie bylo jej na allegro, ale szybki mail do jednego goscia i mam ją już u siebie.
Zerknij pod ten link: klik
To jest EPER, czyli on-line'owy katalog części. Wyszukaj interesującą Cię część i spisz sobie jej symbol. Przedzwoń potem do ADF'u na Karkonoską i zapytaj się o cenę i dostępność. Jeśli nie będzie części na magazynie, to sprowadzają maksymalnie w ciągu dwóch dni z Bielska-Białej. Ceny nie są, aż tak dramatyczne, a masz pewność że część jest nowa i orginalna. Kupowałem u nich już parę rzeczy i nigdy nie było kłopotów.
P.S. EPER otwieraj po IE, bo tylko wtedy poprawnie się wyświetla.
plastikowe nakladki posiadam ja i rure prawdopodobnie tez bede mial ale dopiero w piatek bo mi jada czesci z wloch a nakladki na lampy te plastikowe posiadam jesli ktos jest zainteresowany mam jeszcze inne czesci do innych modeli lecz niestety dostepne dopiero od piatku tego tygodnia
_________________ AR 155 1.8 TS XD
[o__/::::\ 0 /::::\__o] no i to sie nazywa grill do AR 155 xD
czesci czesci czesci do alf sprzedam
Model: Inny
Silnik: J7R
Rocznik: 1992
Wysłany: 2008-09-23, 07:39
Nikt mnie nie docenia
Mam wszystkie części o ktorych mowa w postach: rurę,siłowniki i nakładki na reflektory i wiele innych do 155 i nie tylko.
Zainteresowanych odsylam na priv,tel:608503423,GG 9973085.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum