Było już o tym pare razy na forum, ale niech Ci będzie. Komputer jest pod nogami pasażera, pod dywanikiem i pod dość solidnym plastikiem. Są dwie wtyczki jedna w komorze silnika mniej więcej w połowie druga pod pasem przed pasażerem, zaraz obok konsoli środkowej.
Wysłany: 2008-04-06, 21:31
Nie cierpię na dysgooglię Wielkie dzięki za info. Powiedz jeszcze - te wtyczki są równoważne?
Hmm aż tak się nie znam, ale skoro są dwie to pewnie służą do czego innego. Np. jak sprawdzali mi sonde to wpinali się w tą w komorze silnika, jak kasowałem błąd poduszki to korzystałem z tej w konsoli.
jeszcze jest 3 po lewej stronie komory silnika, ale to od ABS'u Generalnie, poduszki w srodku pod pasem materialowym na konsoli przed pasazerem a reszta w komorze po prawej stronie. Bynajmniej u mnie tak jest.
ps. Na przyszłość użyj opcji szukaj, jest juz kilka takich tematow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum