Model: Inny
Silnik: prawy i lewy but :]
Rocznik: 1986
Wysłany: 2008-03-26, 11:49 146 1.9 jtd .... powiedzcie czy warto
od niedawana zacząłem sie rozgladac za alfa dla siebie a konkretnie za 146 ... tu znalazlem dosc ciekawa ale jak widac na zdjeciach dupeczke ma do lekkich poprawek lakierniczo- blacharskich, za to wyposazenie ma dosc ciekawe
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4466416
prosze bardziej zorientowanych o opinie na temat tego wlasnie modelu
nie ukrywam ze wolalbym kupic auto od prywatnej osoby a nie z komisu ale coz ....
piszcie co myslicie
pozdrawiam adam
_________________ kwestia czasu i bella bedzie pod domem :]
Fajny kolor. a z tylu nie powinno byc 1.9JTD a nie samo JTD? Troche dziwne np ze prawy kierunek rozwalony a reszta z tej strony niby idealnie. Zwroc dokladnie uwage na lewy przod jak bedzie ogladal bo cos na zdjeciach nie jest za bardzo pokazany. Reszte juz tylko w serwisie sprawdzisz
Wysłany: 2008-03-28, 10:09
bede musial sie do nich przejechac za niedlugo i z blizsza obejrzec... moze bity nie byl, ale za to wydaje mi sie ze caly potluczony bedzie - albo moze tylko takie odczucie mam
Może bity może nie, ale nikt tych wad szczególnie nie kryje (moze oprócz przodu)
Przecież mógłby to wypicować i nic by nie było widać. To pierwsza możliwość,
druga ze już jest tak wypicowany i zrobiony, i nie widać rezultatów, ze człowiek stracił chęci i sprzedaje tak jak jest.
Wysłany: 2008-03-29, 12:37
Garos napisał/a:
rigobert napisał/a:
Nawet kontrole trakcji w 146 znalazł
może dorzucił gratis
taaa hehe mogl jeszcze dorzucic drzwi otwierane pionowo jak w lambo
http://moto.gratka.pl/tre...eaeeac849c0&s=1
znalazlem kolejna slicznotke
tansza o niecale 2500 zl ale z ubozszym wyposazeniem i duuuzyym przebiegiem 250 k km
ale z drugiej strony nie wiadomo czy ten pierwszy model nie ma cofnietego licznika ...
kolejne ''ale'' - druga alfa duzo ladniej sie prezentuje - przynajmniej na zdjeciach
moje pytanie czy kazda 146 ma wspomaganei kierownicy ?
Uwazam ze 145/146 to udany model. Male koszty napraw, i malo pali. Sam posiadam 145 w takim kolorze grafitowym, jest na allegro identyczna grafitowa 145 z pelnym wyposazeniem. Moze zamiast 146, popatrz na 145?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum