Sorka bo może to głupie pytanie ale oglądając na allegro wszystkie 145w środku, w każdej przyciski na konsoli środkowej są ustawione tak: po prawej(od strony pasażera) jest przycisk od klimy , a po lewej od nawiewu zewnętrzny/wewnętrzny a u mnie jest odwrotnie, może ktoś ma tak jak ja??? bo zaczynam sie zastanawiać czy ktoś nie kombinował w mojej alfie
Sorka bo może to głupie pytanie ale oglądając na allegro wszystkie 145w środku, w każdej przyciski na konsoli środkowej są ustawione tak: po prawej(od strony pasażera) jest przycisk od klimy , a po lewej od nawiewu zewnętrzny/wewnętrzny a u mnie jest odwrotnie, może ktoś ma tak jak ja??? bo zaczynam sie zastanawiać czy ktoś nie kombinował w mojej alfie
Czyżby angielska konsola (bo guziczki są "kierunkowe" swoim kształtem)?
No myślę że robi --- przyjemność prowadzenia po stronie kierowcy jest większa niz po stronie pasażera
a poważnie to siedząc w środku prawa to pasażer ,a stając przed samochodem jest juz odwrotnie , dlatego dla pewności zaznaczyłem po jakiej stronie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum