Wysłany: 2008-05-18, 21:18 [145] Sentech-Bosch-NGK Jakie kable ??
Witka mam taka prosbe jakie kable zaplonowe byly by najlepsze do mojego Boxera 1,6 +LPG
Bosch, Sentech, czy moze NGK ??? Jak myslicie ??? Musze zmniec bo alfa dziwnie pracuje strzela na gazie i jest taki momet ze od 2000tys/obr do 3000tys/obr szarpie go przy rozpedzaniu a nawet cos ostatnio zaczela nierowno chodzic nawet na benzynie, znaczy obroty nie skacza nie faluja, ale na wolnyc slychac ze silnik nie pracuje rowno, przyspiesza dosc dobrze.
_________________ Blue AR 145 Boxer 1,6
Ostatnio zmieniony przez Gopcio 2008-05-18, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Gopcio sprawdz czy kable mają przebicie ja miałem to samo wymieniłem przewody i nic to niedało az mi siadł przepływomierz i on jest przyczyną moich problemów Kable zmieniłem na Janmor-y i są oki
sprawdz czy masz przebicie ale raczej tak jedz z kims w miejsce gdzie jest kompletnie ciemno i zapal fure podnies maske i niech kolo z kturym pojedziesz troszku pogazuje a ty pod maske i ogladaj czy prad nie skaka po przewodach ja mam bosha i jestem zadowolony ( w tsach sa inne kable )ty powinienes miec takie jak ja ale popytaj jeszcze tam gdzie będzies kupował..
ja dałem 80 zł za moje
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
no chlopaki wymienilem dzis te kable wczesniej nie mialem czasu... iiii roznica jest silnik pracuje o wiele rowniej, zbiera sie szybciej na benzynie, a o gazie to powiem tylko tyle przestal strzelac jestem zadowolony jak niewiem nareszcie nie martwie sie o swoje zycie ze strzeli mi na skrzyzowaniu i zgasnie... dzieki za rady polecam Sentechy dosc solidnie wykonane, na pudelku pisze ze POLECANE do LPG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum