Wysłany: 2008-03-27, 18:08 145 Gdzie kupie walek rozrzadu do boxera 1,4?
Witam mam nie lada problem potrzebuje szybko walka rozrzadu. Wertowalem neta i nie wiele znalazlem: albo czekac i niewiadomo czy bedzie albo nie ma. Moze polecicie mi jakis sklep wysylkowy?
jak napisal AS bez znaczenia nowka czy uzywka oby jeszcze uzywalne bylo,chociaz chcialbym na tym pojezdzic. Remont robie musze ogarnac bestyjke przed latem. Dzieki alfasound_mania za numery tel napewno skozystam:)
Na zdjeciu nie wyglada to zle. Tam chyba jakies lozyska sa.? w jakim sa stanie? Mysle ze jak bedzie potrzebny to odezwe sie za 2-3 dni. Mozesz dac namiar np nr tel czy gg... Czy ta Zamosc - tam gdzie mieszkasz to wioska w powiecie ostroleckim?
Ostatnio zmieniony przez turek1601 2008-03-31, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
moje GG 10231468 naj lepiej tak po 17 czesto jestem na niewidocznym. A mieszkal w dokladnie w Bożym Darze to miejscowosc oddalona okolo 10km od Zamościua pow. Lubelski
Miałem ostatnio kapitalny remont silnika, bo wytarła się jedna z krzywek. Z własnego doświadczenia mogę napisać:
1. Jeśli chodzi o używki, to nie wymienia się samego wałka tylko razem z „głowiczką” (wałek musi być wpasowany do panewek).
2. Nowy jest raczej nie do kupienia (chyba, że ktoś ma ze starych zapasów) i ja oddałem wałki do regeneracji w profesjonalnym zakładzie (jeden z najlepszych na śląsku), przemierzyli je i zregenerowali. Za sprawdzenie i regeneracje jednej z krzywek zapłaciłem 140zł (dostałem na to gwarancje). Jeśli krzywka dobrze będzie napawana, to nic się nie powinno z tym dziać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum