Wiat wszystkich;) Dzisiaj o 20.30 odpalam sobie moje kochanie, chce wrzucic 1 bieg a tu slysze chrupniecie i 1 i 2ka zniknely. szukam i nic zosatl 3, 4, 5 i wsteczny na cale szczescie. truszylem z 3 i jakos dowloklem sie do domu. I teraz kombinuje co by sie moglo stac. Mysle ze skrzynia jest ok i najprawdopodobniej poszla podstawa drazka lub ciegna, bo drozek wczesniej bujal sie luzno i brakowalo mu precyzji. I teraz do Was goraca prozba kochani. Pozmozcie oszacowac koszta i jezeli dotknol Was podobna awaria to opiszcie jak sie to u Was odbylo. Mam pytanie gdzie kupic ciegna i czesci przy lewrku sie znajdujace jezeli macie jakies namiary na sklepy hurtownie itp dajcie znac, głownie chodzi mi o Wrocław ale moze byc tez caly dolny slask. Pozdrawiam
Witam!! Ja w swojej 145 miałem podobnie, Byłem u mechanika i się okazało że skrzynia była całkowicie rozsypana, musiałem kupić nową kosztowała mnie razem z wymiana 1200 złoty, problem ze znalezieniem był ponieważ moja skrzynia jest mocowana na 3-ech poduszkach i co sie okazało to rzadkość.Możliwe że u ciebie nie będzie tak drastycznie.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum