Po ostatniej zimie gdzie po wjechaniu w zaspę urwałem próg na ostatnich dwóch zaczepach i od tamtej pory nie mogę z nim dojść do ładu, bo urwane są dwie ostatnie prowadnice na kołki. Czy mieliście z tym jakieś doświadczenia ja próbowałem cos tam podkleić ale niestety wszystko odpada. Patrzyłem na Allegro, ale po zdjęciach widać, że one jeszcze gorsze od moich. Jakieś porady
Wez wkretarke i spaksa i przywierc do naadkola od wewnetrznej strony, tam jak sie listwa konczy i po sprawie. Ja tak zrobie jak bede mial czas. Taki posob obmyslilem Napewno sie nie urwie ;]
troche plastiku z zderzaka jakas własnej roboty forma mocowania lutownica w reke i do dzieła zgrzewanie plastików tylko uwaga zeby sie na wylot nie przetopic
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
{ciach}
Wez wkretarke i spaksa i przywierc do naadkola od wewnetrznej strony, tam jak sie listwa konczy i po sprawie. {ciach}
z przodu działa . Niestety, nie likwiduej problemu odstawania, zwłaszcza kawałek dalej od mocowania.
Pozostaje ci jeszcze żywic poliestrowa + mata szklana, o ile nie boisz sie babrania
Pozdrawiam,
Kuba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum