Mam Alfe 156 1,9 JTD SW z 2003 mam taki pomysł, aby zastąpić fabryczne tylne lampy na białe tj przeźroczyste... proszę o poradę, z jakimi kosztami muszę się liczyć, co kupić i gdzie a czego się wystrzegać
alfka156,
Jeśli już chcesz kupić ładne i nie przesadzone jak te słynne "lexus look" to poszukaj lamp z INPRO.
Jest to niemiecka firma która produkowała białe i czarne lampy do tyłu. Jednakże nie wiem jak wygląda ich oferta do alfy po Face Lifting'u (lampy na klapie są inne). Najlepiej szukać ich na niemieckim lub włoskim E-bay.
Pozdrawiam.
_________________ Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Co do lamp tego typu, to miałem w swojej 156 i wszystko było OK, nic nie musiałem zmieniać tylko przy okazji zmiany lamp wymieniłem żarówki na nowe, lampy sam sobie montowałem na podwórku pod blokiem . Tak wyglądała z tymi lampami:
sam się zastanawiam, czy to już porażka, czy jeszcze nie.
Myślę, w przypadku gdy co drugi turbowieśniak ma je w swojej "gablocie" to porażka. Jednak Alfa wciąż jest nietuzinkowa chociażby z racji tego, że mniej jej na drogach niż dajmy na to opli, czy innych volkswagenów.
Mnie dosyć jednak podobają się te lampy do 156 jednak tylko z czarnym wnętrzem, natomiast nie bardzo podobają mi się wystające bańki. Na ostatnim spocie w Ustroniu przyglądnąłem się im dokładniej i gdyby nie to, że ta moda chyba powoli jednak odchodzi do lamusa, pewnie przymierzyłbym je do swojej czarnej AR, tak jak zrobiła to Autodelta.
Pozdrawiam.
- Rafał
Spirit proponuje wlozyc jeszcze zamaist pmaranczowych zarowek w kierunkach takie lekko niebieskawe, super efekt ja mam takie w swoich lexusach i wyglada zajebiscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum