Wysłany: 2008-04-19, 14:49 [156] Natrysk wody na intercoler-zakładam w 156 2.4 JTD
Poczytałem trochę na necie, mam schemat ideowy, więc zamontuję sobie coś takiego-przyrost mocy, przy właściwie dobranym ciśnieniu wody i odpowiednim chłodzeniu powienien wynieść od 3- 6,7% więc nie za dużo, ale ja lubię grzebanie przy aucie, więc zajmę się tym. Będę tu umeszczał fotki z przebiegu prac montażowych i oczywiście zapraszam do komentowania i zadawania pytań
Komentarz dodany przez: robak#21: 2008-06-01, 19:40
Proszę o podawanie prefixu przed tematem
wiem, wiem, przepraszam , sprawy się troszkę skomplikowały, ale jutro myślę, wstawię pierwsze fotki, zapewniam, że nie jest to trudne ani skomplikowane zadanie, zobaczycie myślę
tak zrobię, przepraszam za taką zwłokę, czekam na nowy zderzak, dlatego się tak to przeciąga-ale idę porobić fotki części i napiszę jak i co trzeba i jak się za to zabrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum