Wysłany: 2008-07-16, 00:53 [156] carbon, carbon i jeszcze raz carbon
Jako że mam AR 156 sport pack i środek jest z niby carbonu wpadłem na pomysł aby zrobic AR trochę na bardziej agresywnie
myślałem długo i wymyśliłem ze może by maskę z carbonu zapodać. Tylko nie bardzo wiem jak
myślałem o jakiejś okleinie w profesjonalnej firmie albo malowaniu. ale interesuje mnie taki efekt jak poniżej na focie. Może ktoś wie gdzie i jakim kosztem można by było takie coś zrobić. I jakie jest wasze zdanie na ten temat w ogóle... nie wiem czy to nie trąciło by trochę takim agrotuningiem, ale pomysł dojrzewa i może coś z niego wyjdzie
jak juz robic to nie imitacje tylko oryginał, Robak chyba chciał tez kiedys kupic taką maske al koszty był ponad 3000zł z tego co pamietam.
Jesli jednak bardzo byś chciał miec maske a'la carbon najprościej bedzie ją wykleić folią, tylko nie byle jaką, zeby Ci potem lakier nie zszedł przy demontażu tylko markową folią Avery, 3m, mactac, oce WYLEWANĄ i musi to zrobić ktoś kto potrafi wyklejać folie wylewaną inaczej bedziesz miał spartoloną robote. Wiem bo mam z tym do czynienia na codzień, gdybys potrzebował pomocy daj znac.
W załączniku przesyłam zdjęcia naszych niektórych produktów. Boczki z włókna węglowego do rajdowej Hondy civic Type R i maska Renault Clio z włókna szklanego.
Adam to chyba nie jest wygurowana cena. Ale jak oni to robią na ta metalowa kładą takie coś czy wymieniają całą maskę na nową.
Bo jak na tą metalową klapę oryginalną to kleją, czarują, modlą się nad tym to dla mnie bez różnicy byle by ładnie wyglądało i po myciu oczywiście ręcznym nie wyglądało jak odpust tzn wyblakłe...
a może jak byśmy tak razem się wybrali tam to by taniej policzyli
Adam to chyba nie jest wygurowana cena. Ale jak oni to robią na ta metalowa kładą takie coś czy wymieniają całą maskę na nową.
Bo jak na tą metalową klapę oryginalną to kleją, czarują, modlą się nad tym to dla mnie bez różnicy byle by ładnie wyglądało i po myciu oczywiście ręcznym nie wyglądało jak odpust tzn wyblakłe...
a może jak byśmy tak razem się wybrali tam to by taniej policzyli
tak tak mysle za cena jak najbardziej ok tamta cena była zaporowa to bodaj bylo AGT jak sie nie myle nie pamietam ,ale tu nie dzwonilem i nie wiem jak dokładnie to robia najlepiej zadzwon ,dodam jeszcze te pozostale 2 fotki moze ci to pomoże mniej wiecej jak to wyglada mozesz sie zapytac jak to wyglada przy wiekszej ilosci wiem ze b.pawelek tez cos chcial
maska z włókna szklanego
boczki z włókna węglowego
Pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum