Wysłany: 2008-04-27, 11:03 [145] Tuning 145 na 147 !!!
Witam!
Na ebay.de pewien człowiek wystawił na licytację ciekawy model 145 po tuningu na 147 Jak dla mnie wygląda wspaniale z racji tego że bardzo podoba mi się również model 147. Ciekawy pomysł i wykonanie. Zostawiam linka, pozdrawiam.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 739 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-04-27, 12:25
jak dla mnie wiocha! zamontowano tylko zderzak z ar 147 sprzed liftu i juz pisza ze tuning 145 na 147 masakra...wielki mi wyczyn ach... te szfaby ! POMIOTY HITLERA.
Ale za to wczoraj na stronce, to chyba było na couresportivo.ch
znalazłem Alfę 145 GTA, i to była Bella...
A ta to jakaś nie wiem nawet jak to opisać, brak znaczka Alfy z przodu, oznacza chyba to ze konstruktor nie chciał oszpecać "emblematu" takim samochodem...
Tuningowi mowie NIE...ale...
to jest całkiem calkiem. Gdyby byl znaczek to tym bardziej byłbym ZA
mrutyna, rozumiem ze moze Ci sie nie podobac ale czemu zaraz "wiocha" ? cos kiedys czytalem Twojego a propos tolerancji .... to była chwilowa "słabość" ?
A krytykować tez trzeba UMIĆ
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
mrutyna, rozumiem ze moze Ci sie nie podobac ale czemu zaraz "wiocha" ? cos kiedys czytalem Twojego a propos tolerancji .... to była chwilowa "słabość" ?
A krytykować tez trzeba UMIĆ
nikogo nie obraziłem, nie napisałem ze właściciel to debil, że powinno mu sie odebrać za to samochód itd... napisałem ze samochód tak zrobiony to wiocha... nikogo nie obraziłem a więc zapewniam Cię że to nie była chwilowa słabość
szukasz na mnie haka Na siłę czy jak
mrutyna, JA na CIEBIE haka??? Po 1 to ja tu jestem taki sam user jak i Ty ( to ze jestem na czerwono to tylko dlatego ze zajmuje sie www - a do forum nic nie mam) a po 2 przeciez ja Cie lubie
Imho.. stwierdzenie "wiocha" wskazuje ze wlasciciel jest wiochmenem czyli ma wydzwięk pejoratywny. Poza tym wole krytyke konstruktywną
a mnie sie podoba
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
a mnie nie ale właściciel wg. mnie nie musi być wiochmenem
Fred ja Ciebie też lubię ale nie pomyślałem że możesz mnie tak bardzo lubić że aż tak dokładnie czytasz moje posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum