_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
jak dla mnie odpada... Jest gdzieś 145 z zamontowanym zderzakiem i grillem ze 147 i wygląda znacznie lepiej, chociaż i tak bym tego nie zamontował u siebie.
Pozdrawiam.
- Rafał
Spoko koledzy. W sumie stwierdzam że niewiele widać na tym filmiku poza samym scudetto. Obawiam się że po bokach w dole kryć się może spojler a'la Opel Calibra Sam osobiście jestem przeciwnikiem "poprawiania" sylwetki 145tki. Taka jaka jest jest najpiękniejsza Ale zwróciłem uwagę na tą (tę?) Alfę z filmiku bo jakby nie było wyróżnia ją to spośród 145tek która u mnie w Olsztynie jest chyba i tak jednym z najrzadziej wystepujących modeli samochodów. A trochę się po mieście kręce w pracy
pozdrawiam//rooshyo
Ostatnio zmieniony przez rooshyo 2008-07-17, 01:28, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum