Również planuję zaliczyć tego ZLOTa... Przy okazji odwiedzi się kościółek
Bobryt... tak jak piszesz... musimy skończyć z bocznymi objazdami i kombinowaniem... i jeździć porządnymi drogami... dziękuję już za jazdę bocznymi dróżkami po tym jak zaliczyłem KRATER w drodze powrotnej z Karwii
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
Z tego co widzę to większość naszej brygady leci na zlot,może my tez się zdecydujemy ja mam akurat urlopik w tym czasie, szkoda,że zlot w Częstochowie trwa tylko 3 dni
Dobrze powiedziane, co to za frajda jechać i patrzeć jak inni palą gumy i ścigają się na ćwiare
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Inny
Silnik: b. 1.5 90hp
Rocznik: 1991
Wysłany: 2008-05-29, 18:22
No raczej mnie może zabraknąć tam W wakacje może będę leciał do pracy , pomału będę już zbierał walutę na moją 33 i będę szukał dobrej kochanej niuni , ale to jeszcze troszkę czasu Ale jeszcze się zastanawiam W sobotę jeszcze dogadamy się wszyscy!Dobra sprawa z tym,żeby jechać tylko w parę aut,zawsze mniej pieniędzy na paliwo
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
>Kat B. za sobą :p:p
No raczej mnie może zabraknąć tam W wakacje może będę leciał do pracy , pomału będę już zbierał walutę na moją 33 i będę szukał dobrej kochanej niuni , ale to jeszcze troszkę czasu Ale jeszcze się zastanawiam W sobotę jeszcze dogadamy się wszyscy!Dobra sprawa z tym,żeby jechać tylko w parę aut,zawsze mniej pieniędzy na paliwo
Zgadzam się , ale szkoda,że nie będzie Ciebie na tym zlocie jak do tej pory to chyba tylko my jedziemy,Pikero i Kasia, Bobryt i Ania, no i Rosik, a gdzie reszta???
cholernie dużo hajstu trza wywalic na tą impreze...
O 20 zł. więcej niż na Pomorze
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum