Szlak mnie trafia z tym samochodem ....
dzis okazało się ze droga głowica została tez uszkodzona
cały silnik bedzie miał kapitalny remont...
jestem tak wkur ze kupiłem taką mine ze mała bania...
primo chłopacy dojzeli dzis jakies podkładki w kanałach na ciecz chłodzącą...
czy cos jeszcze się okaze przy tym remoncie .... mam nadzieje ze nie bo chyba spale te auto...
jutro z rana będe wszystko miał czarno na białym...
ale z tego co juz wiadomo tak jak pisałem wczesniej silnik mój czeka kapitalny remont... co mnie niezbyt cieszy./..
jutro z rana będe wszystko miał czarno na białym...
ale z tego co juz wiadomo tak jak pisałem wczesniej silnik mój czeka kapitalny remont... co mnie niezbyt cieszy./..
Moja Navi mówie że trasa przez Swarzędz to 576km i 8 godzin jazdy( w tym jazda płatnym odcinkiem trasy)
Propozycja Navi to też trasa Szczecinek-Złotów-Wągrowiec-Gniezno-Zgierz-Łódź-Częstochowa >> 554km i 8 godzinj azdy.
to ze gaz wystrzelił w kolektor to swoją droga...
ale co było przyczyna przestawienia si rozrządu juz sam do konca nikt nie wie ale wiadomo ze silnik był poskładany zdeka nie dokładnie...
więcej zczegulów co do naprawy silnika podam wieczoem..
Złotów-Wągrowiec-Gniezno-Zgierz-Łódź-
tj 22km na +
a ile w korka w Łodzi i Zgierzu . i ile przepału . pokombinujem jeszcze .
POZNANIACY WYLOT DROGI NR 11 Z Poznania jest gotowy czy sąjeszcze korki w tamty roku była przebudowa . Bo z Północy najprosciej byłoby tak dostać się na autostradę i pomykać na zlot. tempomat 1,2 ustawiasz i pomykasz...
to ze gaz wystrzelił w kolektor to swoją droga...
ale co było przyczyna przestawienia si rozrządu juz sam do konca nikt nie wie ale wiadomo ze silnik był poskładany zdeka nie dokładnie...
więcej zczegulów co do naprawy silnika podam wieczoem..
POZNANIACY WYLOT DROGI NR 11 Z Poznania jest gotowy czy sąjeszcze korki w tamty roku była przebudowa . Bo z Północy najprosciej byłoby tak dostać się na autostradę i pomykać na zlot. tempomat 1,2 ustawiasz i pomykasz...
Wjazd do Poznania trasą nr 11 jest już na ukończeniu, korków już nie ma, można spokojnie przejechać.
Jak chcecie przejechać w miarę sprawnie przez Poznań, jedziecie trasą nr 11 (ul. Obornicka) przejeżdzacie przez wiadukt i jedziecie prosto (około 1,5 km) dojeżdzacie do ronda i na nim skręcacie w lewo, kierujecie się na drogę 92 (ul.Lechicka) trzymacie się drogi 92 do miejscowści Września tam zjeżdzacie na A2, w taki sposób omijacie korki w mieście i jedną bramkę (11 zł w kieszeni)
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Majkiel Ociec wyczaił o co chodzi . Tacie chyba chodzi o to pierwsze rondo i w lewo. Kiedyś to była stara 2.
Z Poznania do Wrześni są 2 pasy i właśnie omija się jedną bramkę.
Pozdrawiam.
:shock: Majkiel Ociec wyczaił o co chodzi . Tacie chyba chodzi o to pierwsze rondo i w lewo. Kiedyś to była stara 2.
Pozdrawiam.
Dokładnie, to jest stara 2
IK@R_1886
kubas a to nie twoje filmiki sa w necie jak testowales ta v6 .musiales jej ostro dac w d... jezeli pofrunely ci glowice.a swoja droga jezeli uwazasz ze sprzedajacy cie oszukal daj samochod do rzeczoznawcy niech on rzetelnie oceni przyczyne uszkodzenia silinika a nie bajdurzysz ,ze to a tamto dla mnie jest to gadka funta klakow nie warta. a z doswiadczenia wiem ze prawie kazdy mechanik zaczyna robote od slow k... kto to naprawial. a oskarzanie kogos ze sprzedal ci mine jest w takiej sytuacji co najmniej dziwne.podaj dowody od biegłego a jak nie to zaprzestan oczerniac .i milcz.
czytałes mój poprzedni post? dużymi literami mam pisać ?!
/bobryt
a oskarzanie kogos ze sprzedal ci mine jest w takiej sytuacji co najmniej dziwne.podaj dowody od biegłego a jak nie to zaprzestan oczerniac .i milcz.
Popieram w 100%, czas zakończyć tą drętwą gadkę o tym jak to wszyscy w koło są winni za to, że wykończyłeś takie fajne autko.
IK@R_1886
Wjazd do Poznania trasą nr 11 jest już na ukończeniu, korków już nie ma, można spokojnie przejechać.
Jak chcecie przejechać w miarę sprawnie przez Poznań, jedziecie trasą nr 11 (ul. Obornicka) przejeżdzacie przez wiadukt i jedziecie prosto (około 1,5 km) dojeżdzacie do ronda i na nim skręcacie w lewo, kierujecie się na drogę 92 (ul.Lechicka) trzymacie się drogi 92 do miejscowści Września tam zjeżdzacie na A2, w taki sposób omijacie korki w mieście i jedną bramkę (11 zł w kieszeni)
A spróbujcie z Wrześni na Kalisz dalej Grabów nad Prosną , Wieluń i prosto do Częstochowy. Generalnie droga nie jest najgorsza jest tylko odcinek około 30 km po nie najlepszej i dość wąskiej nawierzchni a do tego większość w lesie.Ta część drogi znajduje się pomiędzy Grabowem nad Prosną a Sokolnikami . W Sokolnikach wbijacie się na krajową 8 do Wielunia. A od Wielunia znaczna część drogi jest po remoncie a przez 3 najbliższe tygodnie powinni już zakończyć pozostałe remonty. Jadę tamtędy we wtorek to jeśli chcecie to podam dokładną ilość kilometrów z Kalisz do centrum Częstochowy i przyjrzę się remontom.
W godzinach porannych z Wrześni do Kalisza dojedziecie w niepełną godzinę, przez Kalisz zajmie Wam nie więcej niż 10-15 minut wyjazd na Grabów.
Czasy przejazdu podaję dla Mercedesa Sprintera v max 105 km/h tylko że znam drogę na pamięć .
:shock: Majkiel Ociec wyczaił o co chodzi . Tacie chyba chodzi o to pierwsze rondo i w lewo. Kiedyś to była stara 2.
Pozdrawiam.
Znalazłem trasę, Z poznania sie jedzie na Swarzędz trasą 92 a potem do Wrześni. Z Wrześni na Łódź >> Częstochowa. W sumie 577km i 8 godzin jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum