Alfaholicy Strona Główna   
        KARTY KLUBOWE      Alfaholicy.net      ZLOT 2008      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot Czestochowa
Autor Wiadomość
bobryt 
Redaktor

Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS blu armonico
Rocznik: 1998
Wysłany: 2008-08-11, 18:37   

KUBAS napisał/a:
ze Szczecina raczej nikt nie jedzie niewiem jak tam jeszcze z Danielem ale sądze jesli My nie jedziemy to reszta tez nie leci....

"jeśli My nie jedziemy to reszta nie jedzie". szkoda że patrzycie tylko na siebie, a nie na całość klubu :evil:

Mam nadzieje że następnym razem reszta nie będzie patrzyła tylko na Was

andrzew 
Rowerzysta

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1,6
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-08-11, 20:34   

KUBAS napisał/a:
andrzew hmm nie kojaze kolegi ale fajnie ze ktos nas będzie reprezentował :roll:

Nie mieliśmy sie okazji poznać osobiście ale o ile pamietam juchalismy kiedys obok siebie po moście pionierów i jak zjedzałem na zdroje to mrugnałem i światła mi zgasły :wink:

KUBAS 
Romeo

Model: Rower
Silnik: CichobiegiPalestyńskie..;p
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-08-11, 20:57   

dokładnie tak kolego. :wink:
a czym mam jechc tak mi może powiesz ?? skoro moje auto nie nadaje sie juz na nic.. sprzedaje je na częsci jakby ktos był zainteresowany...
a zaówaz od kad mi auto nawaliło to nasz rejon podupadł ... gdyby nie ta awaria to zapewne drązył bym temat wyjazdu na ten zlot tak samo jak to robiłem na wyjazd na Pomorze i zapewne by sporeo osób poleciało na ten zlot...
Ostatnio zmieniony przez KUBAS 2008-08-11, 20:59, w całości zmieniany 1 raz  

KAKA 
Dwusuwowiec

Model: Alfa Romeo 147
Silnik: TS 1600
Rocznik: 2003
  Wysłany: 2008-08-11, 21:01   

Majkel napisał/a:
Zgadza się Panie Krzysiu jedziemy w czwartek o bardzo wczesnej porze :)
no to słoneczko mamy cały czas w oczki. :cry:

KAKA 
Dwusuwowiec

Wysłany: 2008-08-11, 21:03   

KUBAS zabieraj się z kolegą i po ptokach .

bobryt 
Redaktor

Wysłany: 2008-08-11, 22:18   

KUBAS napisał/a:
a czym mam jechc tak mi może powiesz ?? skoro moje auto nie nadaje sie juz na nic.. sprzedaje je na częsci jakby ktos był zainteresowany...
a zaówaz od kad mi auto nawaliło to nasz rejon podupadł ... gdyby nie ta awaria to zapewne drązył bym temat wyjazdu na ten zlot tak samo jak to robiłem na wyjazd na Pomorze i zapewne by sporeo osób poleciało na ten zlot...

czyli rozumiem że przez awarię twojego auta zrezygnowało ok. 6 osób /3 auta/ ? to ty tam guru jakimś jesteś chyba! Rosik przed Karwią też pozbył się auta a na zlocie był. Rosik, tak źle chyba nie było?

KUBAS 
Romeo

Wysłany: 2008-08-12, 04:43   

Wydałem co nieco kasy na częsci na auto wsumie niepotrzebnie...
mam kupe wydatków jak wczesniej juz pisałem , przeprowadzam się idt ...
a nie jestem rzadnym guru... ja poprostu cos robiłem w kierunku tym aby cos się zawsze u nas w rejonie działo ja namawiałem częsc osób aby leciała na Pomorze...teraz tez bym zapewne to robił ale skoro niemam Alfy i mam troszku spraw na głowie to mój wyjazd niestety ale odpada...

AR_33 
Romeo

Model: Alfa Romeo 33
Silnik: 1.7 Boxer 16v
Rocznik: 1991
Wysłany: 2008-08-12, 08:32   

bobryt napisał/a:
czyli rozumiem że przez awarię twojego auta zrezygnowało ok. 6 osób /3 auta/ ? to ty tam guru jakimś jesteś chyba! Rosik przed Karwią też pozbył się auta a na zlocie był. Rosik, tak źle chyba nie było?

Hehe a jeszcze niedawno Panowie z Zachodniopomorskiego odgrażali się, że jakiś samochodzik zmontują i będą się ścigać :mrgreen:
Mamy kolejny przykład na "słomiany zapał", prawda jest smutna, ale tak właśnie jest, z całego tłumu krzykaczy jak przetrwa jedna osoba to można nazwać go Alfistą.
Już jedna grupa była barrrdzo aktywna i co ?... z dużej chmury mały deszcz :P
W przypadku Zachodniopomorskiego jest dokładnie tak samo, szkoda tylko, że uwierzyłem że z tej grupy może będzie pierwszy oddział regionalny :roll:
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA

Rosik 
Romeo

Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-08-12, 08:52   

bobryt napisał/a:
Rosik przed Karwią też pozbył się auta a na zlocie był. Rosik, tak źle chyba nie było?

było dobrze a nawet lepiej niż dobrze :)
a nawet lepiej niż lepiej :mrgreen:

Co do wyciszenia się naszego działu, no to akurat tak się składa że wielu z nas akurat wyskoczyło coś ch...owego i nie mamy tak czasu się udzielać. Ale spokojnie, myślę że z biegiem czasu wszystko wróci mniej więcej do normy.

Nowych forumowiczów regionu zach.-pom. zapraszamy do naszego działu:
http://www.forum.alfaholi...orskie-vf31.htm

bobryt 
Redaktor

Wysłany: 2008-08-12, 13:40   

KUBAS napisał/a:
Wydałem co nieco kasy na częsci na auto wsumie niepotrzebnie...
mam kupe wydatków jak wczesniej juz pisałem , przeprowadzam się idt ...
a nie jestem rzadnym guru... ja poprostu cos robiłem w kierunku tym aby cos się zawsze u nas w rejonie działo ja namawiałem częsc osób aby leciała na Pomorze...teraz tez bym zapewne to robił ale skoro niemam Alfy i mam troszku spraw na głowie to mój wyjazd niestety ale odpada...

Kubas spoko, ciebie rozumiem bo faktycznie widać masz spore problemy z autem. Jednak czy wszyscy patrzeli na ciebie i stwiedzili że jak ty nie jedziesz to oni też? Ja Jakbym nie mógł jechać to i tak bym wszystkich namawiał żeby jechali i reprezentowali w jakis sposób swoje miasto ;]

KUBAS 
Romeo

Wysłany: 2008-08-12, 18:22   

Ale niemam czasu do tego teraz i zapału.. jak napisałem mam kupe innych spraw na głowie które sa naprawde wazniejsze dla mnie teraz niz zlot...
AR_33 Twoja wypowiedz jest lekko przygnębiająca, jakos z tego co zaówazyłem na zlocie na Pomorzu to własnie nasza grupa była najliczniejsza i najbardziej reprezentowała nasz klub na tamtym zlocie a ze teraz ja mam małe kłopty a reszta klubowiczów lekko zaginęła w akcji a Wy mnacie zaraz jakies wielkie haloo do Nas...

KAKA 
Dwusuwowiec

Wysłany: 2008-08-12, 19:13   

Nie dzielcie koledzy ALFISTÓW na tych z południa , wschodu ,zachodu , czy północy bo co to da ? Ja niewidzę w tym nic pozytywnego. :evil: To co ten z północy będzie patrzył na tabice i tego zpołudnia nie " wypiątkuje" tylko mu gestem Kozakiewicza machnie no i tamten mu taż i oba z zawiści wpadną do rowu. Właśnie powinno się łączyć w jedną stronę i zostać fora regionalne dla łatwiejszego spiknięcia się np. na ryby, wyścigi, grzyby czy ognisko ktoco woli :shock: O.
Kiedy dróżką pomykasz to ALFISTÓW " piątką" witasz .
I to by było na tyle......!

AR_33 
Romeo

Wysłany: 2008-08-12, 19:48   

KUBAS napisał/a:
a ze teraz ja mam małe kłopty a reszta klubowiczów lekko zaginęła w akcji a Wy mnacie zaraz jakies wielkie haloo do Nas...

KUBAS, nie mam do Was, żadnego halo, tak jak napisąłem wcześniej, jest to pewnego rodzaju standard, że takie grupy jak Wasza bardzo szybko powstają i jeszcze szybciej znikają.

KUBAS napisał/a:
na zlocie na Pomorzu to własnie nasza grupa była najliczniejsza i najbardziej reprezentowała nasz klub na tamtym zlocie

Właśnie dla tego liczyłem, że będziecie bardziej trwałym organizmem niż to zwykle bywa i może dla tego teraz jestem szczerze rozczarowany, że taka fajna grupa ..."zaginęła w akcji " (jak to ładnie nazwałeś :wink: )
Jedynie zdenerwował mnie fakt, że nie potrafiliście odpowiednio wcześniej poinformować nas o tym, że nie będzie Was na Zlocie. :roll:
IK@R_1886

Lukasz A. 
Alfa i Omega

Silnik: 1,8 TS 8v............ 2.5 V6 12v
Rocznik: 1992

Wysłany: 2008-08-12, 20:41   

AR_33 napisał/a:
W przypadku Zachodniopomorskiego jest dokładnie tak samo, szkoda tylko, że uwierzyłem że z tej grupy może będzie pierwszy oddział regionalny

Robert to my sie robimy srodkowopomorskie zeby nie bylo ze zach-pom.dalo ciala :D

pikero 
Romeo

Model: Inny
Silnik: 2.0 turbo
Rocznik: 2000
Wysłany: 2008-08-12, 21:05   

bobryt napisał/a:
KUBAS napisał/a:

[/quote]

nie wiesz dlaczego zrezygnowałem ze zlotu i wogule z uczestniczenia w życiu klubowym... może nie chcę kogoś "przypadkiem" zabić a może straciłem zaufanie i nie chcę się zadawać z (przepraszam za określenie skur.....ami) (ta osoba wie doskonale że to o nim jest) i uwierz mi mam ku temu powody kiedy sytuacja się uspokoi opowiem Ci to na jakimś zlocie kiedyś... na razie usówam się bo tak muszę (sprawy wyższej instancji) (marzyłem żeby być tam z wami :( ) .... alfa i tak forever, spoko ... ale są w życiu sprawy ważniejsze niż alfa, zlot, itd... a właściwie ważniejsza osoba.... znasz ją ... to mniej więcej w skrócie wielkim jest powód mojej rezygnacji .... nie tylko ze zlotów ale ze spotkań regionalnych itp ....

ufty 
Pirat drogowy

Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wysłany: 2008-08-13, 07:07   

[quote="AR_33]Właśnie dla tego liczyłem, że będziecie bardziej trwałym organizmem niż to zwykle bywa i może dla tego teraz jestem szczerze rozczarowany, że taka fajna grupa ..."zaginęła w akcji " (jak to ładnie nazwałeś :wink: )
Jedynie zdenerwował mnie fakt, że nie potrafiliście odpowiednio wcześniej poinformować nas o tym, że nie będzie Was na Zlocie. :roll: [/quote]

Nie spisuj nas jeszcze na straty. Większość naszej zachodniopomorskiej grupy to ludzie w bardzo młodym wieku, którzy dopiero, co zaczynają układać sobie pewne sprawy życiowe i nie zawsze idą one torem, jaki sobie wymarzyli. Co do mnie to od początku już na zlocie w Karwi mówiłem, że do Częstochowy nie jadę nie, dlatego, że nie chcę, ale, że środków na ten wyjazd mieć nie będę (stać mnie na jeden zlot w roku). Co do osób, które do ostatniej chwili zarzekali się, że jadą a teraz nagle się wycofują to masz rację, że ich postawa jest mocno irytująca. W naszym regionie ALF przybywa ostatnio w zastraszającym tempie, więc jest szansa, że grupa nasza odżyje, (że dojdzie świeża krew pełna zapału) i w przyszłym roku na pewno pojawimy się dużą zorganizowaną ekipą na jednym przynajmniej zlocie. Nie ma, co ukrywać, że bliżej (a na pewno taniej) nam na zloty pomorskie niż te na południu Polski.

AR_33 
Romeo

Wysłany: 2008-08-13, 10:32   

ufty napisał/a:
Nie ma, co ukrywać, że bliżej (a na pewno taniej) nam na zloty pomorskie niż te na południu Polski.

ufty, za pewne masz rację, jest tylko małe ale ;)
Zlot na południu jest zlotem Alfaholików, po za tym właśnie z myślą o ludziach z północy przenieśliśmy Zlot bliżej Was :P
Może w przyszłym roku będziecie mieli jeszcze bliżej :)
IK@R_1886

KUBAS 
Romeo

Wysłany: 2008-08-13, 16:54   

Hmm czy Częstochowa jest az tak blisko??.... no nie sądze...
Ufty ja sie wycofałem z woelu powodów większosc wie z jakich a niektórzy wiedzą o jeszcze jednym powodzie hehe :P
Pozdrawiam

AR_33 
Romeo

Wysłany: 2008-08-13, 17:57   

KUBAS napisał/a:
Hmm czy Częstochowa jest az tak blisko??.... no nie sądze...

KUBAS, w porównaniu z Bielsko-Białą (2006 i 2007) zdecydowanie bliżej :P
IK@R_1886

marcin80 
Pirat drogowy

Model: Alfa Romeo 146
Silnik: 1.9 JTD
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-08-16, 11:07   

Niema mnie miesiąc na forum a jutro wyjeżdzam na kolejny miesiąc (niestety byłem i będę bez neta) i widzę że robią tutaj co niektórzy wielką tragedię z wakacyjnej nieobecności kilku osób. Czy wy zrozumiecie że okres wakacyjny żądzi się swoimi prawami i w tym czasie każdy patrzy by odpocząć i nie martwić się niczym a wy robicie aferę, pewnie od połowy września wszystko się ruszy dalej. Tak jak powiedział UFTY większość nas jest młoda i próbuje sobie ułożyć i ustatkować życie ale jak wiadomo nic lekko nie przychodzi, i z tego są kłopoty. Ja już dawno mówiłem że nie pojadę do częstochowy bo będę miał szkolenie w czasie zlotu i każdy z naszej szczecińskiej grópy to wie. Kiedy wróce ze szkolenia będę mógł działać dalej, tylko że za jakiś czas znów wyjeżdzam ale na dłużej. AR33 proszę nie stawiaj jeszcze kżyżyka na szczecinie bo on może ciebie jeszcze zaskoczyć bardziej niż myślisz. Znając Kubasa wiem że sie szybko nie podda i będzie dalej robił to co robi tylko jak już połapie sobie wszystko, co do reszty naszej ekipy to się nie wypowiem bo nie znam powodów ich rezygnacji z wyjazdu ale napewno to nie są błachostki, a już mowa o tym że Kubas namówił resztę ludzi do tega aby nie jechali jest naprawde śmieszną żeczą - jak tkoś tak myśli niech się przejdzie do lekarza.
Do usłyszenia za miesiąc za miesiąc, za kilka godzin wyjeżdzam i dopiero po przyjeździe będę czytał następne posty. :(

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Odpowiedz do tematu