Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 233 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-03-26, 08:02
Ja też się piszę, na forum KARPia już zaklepałem swój udział w zlocie:D
Wie ktoś jak tam jest z noclegiem dokładnie? Bo póki co nie doczytałem dokładnie nic na ten temat.
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Ostatnio zmieniony przez ufty 2008-03-26, 08:03, w całości zmieniany 1 raz
Ja też się piszę, na forum KARPia już zaklepałem swój udział w zlocie:D
Wie ktoś jak tam jest z noclegiem dokładnie? Bo póki co nie doczytałem dokładnie nic na ten temat.
Jasne, samemu to nawet byłoby trochę smętnie jechać. Trzeba zorganizować wyjazd przez najważniejsze miejscowości, aż do celu i wpaść jak największą brygadą. Nie wiem jeszcze czy wpadnę sam czy z kimś i jak to się ułoży, ale na dzień dzisiejszy mam wielką ochotę brać czynny udział w tym wyjątkowym wydarzeniu Ja z Majkelem sobie porozmawiam, ale skoro mówisz, że jest na tak, to już ekipa się zbiera i będzie dobrze. Mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie
Ekipa Szczecin sie powiększaa i dobrze...
zamawiamy teraz flagi z logiem Alfa Romeo... wielkosc taka jak te cop wiszą na słupach u nas tło czarne....
więc do tego trza by kija najlepiej od szczotki długiego hehe... i można sobie machac
koszt takiej flagi to 9.99Euro wiec jesli ktos chetny to odzywac sie do mnie ..bo musze wiedziec ile Rysio ma zamówic na Ebayu... noi tam jakies koszty przesyłki
http://img530.imageshack....e=opcja2sg4.jpg
tu jest mapka zrobiona przez Bobryta..
co sądzicie o tym przejezdzie ??
najpierw do Koszalina ze Szczecina a potem lekko w dół aby reszta sie do nas dołonczyła ?
fakt ze troszku km nadrzucimy ale wsumie większą ekipą wtedy tam wpadniemy ///
czekam na Wasze propozycje
flagi dobry pomysl co do anten od radia to ja np nie mam ale jak bede mial chwilke czasu to przejde sie do firmy ktora robi takie rzeczy moze taniej wyjdzie .....
Flagi są dość sporawe bo 75x150 cm o ile dobrze przeczytałem i najlepiej dorwać długi trzonek od miotły jak pisał Kubas i za okno (chociaż i na balkonie nie było by głupio tak na 1maja ) Ja za wyjazdem jestem ZA tylko z wielką przykrością musze stwierdzić ze jeżeli będe to niestety sam - moja pani ma pracujący wekend no i niewiadomo jak to będzie ze mną bo 28 kwietnia zaczynam nową pracę
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Ostatnio zmieniony przez marcin80 2008-04-07, 12:02, w całości zmieniany 2 razy
kaine anung czyli niewiem a czy to jest az takie wazne?? Napewno jest drukowana jednostronnie a z drógiej pewnie przebija. Ja i tak biore bo niemam jeszcze żadnej a potem może zacznę robić jakąś kolekcję. Podobno najgorzej jest zacząć
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Noi zaczęlismy
Odkopuje tamata co by można było pisac na temacik wyjazdu i ogólnie na temat zlotu... noi kto jest jeszcze chetny Panowie I Panie ?? nie rubta siary naszemu regionowi zapisywac się
tutaj podaje linka do zapisów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum