Zabawa przednia, oby częściej były takie spotkania. Zdjęcia wrzucę dopiero po poligonie a to niestety gdzieś za miesiąc. Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu z tablicami ZS, ZPL, ZGR i FG
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Cudowna Pogoda, pachnący grill, Pepsi Kubek-pełny, mnóstwo atrakcji i co najważniejsze uczestnicy - to wszytsko złożyło się na to , że nasz kolejny zlot był MEGA UDANY. Mam nadzieje, że z roku na rok poprzeczka idzie w górę i będzie coraz lepiej
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-05-25, 20:23
bobryt zróbmy tak żeby kontynuowac ten wątek i w dziale ogólnopolskim i tutaj, żeby tam nie pisać o rzeczach, które się wydarzyły w naszym gronie i co do których inni mogą nie jarzyć o co chodzi (np wycieczka na Hel, nocne wypady na plażę itd itp )
Model: Inny
Silnik: b. 1.5 90hp
Rocznik: 1991
Wysłany: 2008-05-25, 20:36
Ja też tam Bobryt wpadłem do was , ale ty się tam ogarniałeś i kurde później wszystko na pośpiecha , bo każdy marudził , a później dużo przerw było w dojeździe do domu
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
>Kat B. za sobą :p:p
Cześć Chłopcy kurde nie mogłam się zalogować nie wpisując jakiegoś autka, więc wpisałam Pikera:* hehehe mam nadzieję, że się nie obrazi... Pozdrawiam wszystkich gorąco Kucyk, co do filmiku to powiem Ci,że jest niesamowity . Piotruś go ma i przy najbliższym spotkaniu Ci go przekaże:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum