w sobote spotykamy sie i dogadujemy wszystko na ostatni guzik..
Marcin nie zapomnij wziąsc nawigacji co by sprawdzic ile czasu nam potrzeba na dojechanie itd... dogadamy sprawy wyjazdu noi oczywiscie mały spocik sobie zobimy.... może już flagi będą hmm...
jak będą to odbieram i przywożę, ale szczerze mówiąc to wątpię żeby się wyrobił gość już na sobotę...
Najlepiej by było w sobotę :) Żeby już się nacieszyć a ale skoro mówisz Rosik , że tak ciężko to trudno , ja wytrzymam nie wiem jak reszta chłopaków he he
_________________ >Maniak samochodowy od dziecka Kucyk Pony
>AR 33 1.7 Boxer 16v Moja miłość
UWAGA ja niestety nie mogę jechać więc gdyby był ktoś chętny to odstąpię swoje miejsce. No niestety praca w mundurówce ma swoje dobre i złe strony i dziś wyszła na wierzch ta zła niestety muszę się szykować na wyjazd na poligon który potrwa dość długo a niestety jak czegoś nie wezmę to nikt mi tego nie przywiezie i dlatego przez długi wekend czeka mnie pakowanie i sprawdzanie całego oporządzenia i sprzętu. Zyczę wam Panie i Panowie, Koleżanki i Koledzy miłej zabawy w najlepszym klimacie Alfa Romeo
Więcej info przez priwa
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 231 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-05-21, 07:50
Może jakaś oficjalna lista peletonu ze Szczecina?
Aha jeszcze jedno na odcinku Kościerzyna - Żukowo w 3 czy 4 miejscach są roboty drogowe i podobno objazd jest przez S6 może ktoś to uwzględni i wybierze alternatywny końcowy odcinek aby nie utknąć przed metą.
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Ostatnio zmieniony przez ufty 2008-05-21, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Oficjalna grupa to Ja z Kucykiem, Marcin z Rosikiem, Pikero z Dziewczyna, Awangardo z Dziewczyną, Daniel z Dziewczyna, Adam z Kolegą i Ty Ufty hehe... potem w Białym Borze dołonczy sie do nas reszta ludzi czyli Poznan Gorzów itp...
No i pojechalim, pośpiewalim, pojeździlim, popilim i wrócilim
Powiem tak: było zaje...ście, nie sądzę żeby mogło być lepiej pod jakimkolwiek względem.
A Zachodniopomorskie (+Lubuskie ) to najbardziej zgrana ekipa jaką znam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum