Jeśli cos czytaliscie to znóe zmieniłaa sie lokalizacja zlotu...
bedzie mniej atrakcji ale za to będą ....łazienki w pokojach i TV hehee
więc trza będzie sobie co nieco urozmaicic czas woooolny...
Wiem że upierdliwy jestem, ale przypominam że kto nie zapłacił ten ma czas do jutra tylko - przypominam, bo nie chcę żeby kogoś od nas zabrakło, a z tego co widzę, to KARP chce do tego rygorystycznie podejść i kto nie zapłaci ten odpada...
chodzi o ta reklame zlotu.. mozna by normalnie na A4 druknąc i kazdy by sobie nakleił na boczne szybki czy tez na tylne...fajnie by to wyglądało a co za tym idzie może by ktos się skusił i wcisnął w jakies wolne miejsce i poleciał z nami...
bobryt ale pare osób nie odezwało się a inni zrezygnowali wiec zawsze można w ich miejsce wcisnąc kogos...
a co do trasy to my w sobote na spociku wszystko bedziemy ustalac...bo przez koszalin nie będziemy leciec bo niem sensu Majkel jak cos dojedzie do nas i sie wszyscy spotkamy tam gdzie ustalone zostanie... ahha Bobryt napisz do Wery bo ona sie tam głowi czy ktos jedzie z Poznania bo by chciałą sie podczepic do kogos...
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 231 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-05-05, 09:19
KUBAS napisał/a:
bobryt ale pare osób nie odezwało się a inni zrezygnowali wiec zawsze można w ich miejsce wcisnąc kogos...
a co do trasy to my w sobote na spociku wszystko bedziemy ustalac...bo przez koszalin nie będziemy leciec bo niem sensu Majkel jak cos dojedzie do nas i sie wszyscy spotkamy tam gdzie ustalone zostanie... ahha Bobryt napisz do Wery bo ona sie tam głowi czy ktos jedzie z Poznania bo by chciałą sie podczepic do kogos...
Nikogo już nie wciśniesz miejsce zagwarantowane mają tylko ci co wpłacili do niedzieli
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum