No i po zlociku, było sympatycznie Moj bilans to przebita tylna opona podczas przejazdu slalomu i kołpak przejechany przez Bobryta Ale co tam, czego sie nie robi by poznać zajebistych ludzi
Pozdro dla wszystkich, do zobaczenia następnym razem
Niedługo wrzucę swoje zdjęcia
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
szkoda ze dopiero sie dowiedzialem napewno bym Was odwiedzil Goroce pozdrowienia zWlkp
witam nowego uzytkownika ! pofatygowalbys sie az z poznania ??? milo to slyszec !! i zapraszamy na nastepne, odwiedzaj forum i zagladaj w ten dzial i pilnuj czy nie ma niedlugo juz nastepnego hehe spotkania brakowalo Nam 166 a widze ze Ty masz ciekawy model bo TURBO bylo bardzo fajnie , nowi ludzie, nowe wiadomosci i informacje...:D bylo super pomimo minusowej temperatury !! grzalismy atmosfere i czasami bylo goraco Bobryt nie mow ze akurat trafiles w kila kolpak
U mnie tylko lewa opona do wymiany bo juz zajechalem
Pozdrawiam wszystkich i czekam na fotki !!
_________________ "Grigio Chiaro"
Ostatnio zmieniony przez Silver156 2008-01-05, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
te pare kilometrow z Poznania do Chojny to pikus tymbardziej ze dobrze znam te strony moja Bella to lubi takie traski pozdrawiam kolegow napewno bylo fajnie na tym lotnisku
Było dobrze
Bobryt to z tym kołpakiem było dobre.. jak po czyms przejechalismy to odrazu prtzyszedł mi na mysl kołpak Kila bo przeciez zmieniał koło...
ale było dobrze...kolega z 75 miał potem małe problemy ale sobie poradził jakos...
ahha mam nadzieje ze Twoja dziewczyna nie przeraziła się zbytnio jak jechała z moja... ja sie jej pytam ile jechałas....a ona aa 160...
ahh te kobiety hehe
no to panowie kiedy następny spocik??
snieg pada...hmm
fajne foty chłopaki. Kubas jak cos to korzystaj z fotosik.pl lub spakuj wszystkie RARem i wrzuc na wyslijto.pl
adamo masz fotke S7000852 w wiekszej rozdziałce ?
ale musicie przyznać Kilu i Silver że starsza generacja była wczoraj niedościgniona, mimo 5KM mniej
etam..ja i tak wam dałem fory.. szedłem Siver łeb w łeb z Tobą ale Ci odpusciłem hehe
ale dobra kuzynka wyciąłem..ale miał minusa bo na gazie leciał hehe
ale musicie przyznać Kilu i Silver że starsza generacja była wczoraj niedościgniona, mimo 5KM mniej
No,no chylę czoła szybkiej 155, parę kilo mniej robi swoje
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum