o 11.30 ruszamy z Gryfina pamietajccie...
więc jesli po 10 ruszycie to nie musicie zasówac szybko bo n spokojnie..rundke po miescie hehe
ahha kilu skocz może jutro kuknij czy jest jkis hangar wolny co by można było jakiegos grila czy ognisko rozpalic...bo jak ma szronic tak jak dzis to ja dziękuje...
wszyscy macie byc swoimi autkami.. bez sciemnini
Hangarów to tam jest od hu... i ciut ciut Miejsce na pewno się znajdzie. Ale co z grillem??
u mnie wszyscy po sezonie letnim mają poprzepalane hehehehe
Bylem tam dzisiaj, ładnie sie miejsce prezentuje, szkoda tylko ze śniegu nie ma. Ale dobrze że chociaż znak zakaz wjazdu zdjęli więc w razie czego nikt się nie będzie czepiał
Oponki podrzucę jutro z rana do jednego z hangarów, myślę że 15 sztuk wystarczy??
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Ostatnio zmieniony przez kilu 2008-01-04, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
i bardzo dobrze No wlasnie co z grillami ? tak 15 spokojnie starczy zeby ulozyc jakis slalom Do zobaczenia jutro! Pamietajcie o 10:00 przy CPN Carefur kolo Media Markt !! Ubierzcie sie cieplo !!
Silver masz jakiegoś starego grilla? Ja jednego zdezelowanego zalatwie
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Ja mam w Goleniowie, nie mialem kiedy tam pojechac po niego ;/ ale wydaje mi sie ze 1 starczy ostatnio tez byl 1 i dawalismy rade , a co do reszty akcesoriów ? czyli podpalka, wegiel czy brykiet ?
Piepszona zima....
Dzis ledwo co się dostałem do auta i wdodatku skrobałem szyby czego efektem jest cała szyba wpiz..porysowana..
ja koledzy niestety ale za długo nie posiedze z Wami ..bo musze wczesniej uciekac....
Nr do mnie jak by co>512322035
No ja jutro bede wchodzil chyba tylem jak bedzie duzo na minusie bo mi z przodu zamki zamarzaja ;/ a jeszcze dzisiaj bylem na myjni...:P damy CI znac jak bedziemy dojezdzac do Gryfina a ktoredy lepiej jechac przez Podjuchy ? czy autostrada ?
no i moja mala niunia nie daje nic zrobic w domu...non stop placz....
utro o 8 rano jade do "fiata"
zmieniali mi olej i cieknie sobie....
mam nadzieje ze sie wyrobie pod media...
Jak ruszycie o 10 z pod media to możecie na spokojnie jechac przez podjuchy...bo czasu bedziecie mieli troszke...ja o 11 juz bede na tankszteli..
musze wczesniej wstac co by pomeczyc się z dostaniem się od srodk do auta..bo myłem je..więc zapewne bedą młe problemiki
Piotr zapewne hujowo Ci dokręcili filtr...albo ze śruby spustowej pomyka bo innej możliwosci nie ma...
No i ja niestety odpadam. Niestety praca... Mam nadzieje ze na następny zlocik sie zalapie i poznam alfaholikow z regionu! Pozdrawiam i życze udanej zabawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum