Mały problemik jest bo Rysia niebedzie..a on ostatnio sałatwiał opony...
Mnie chorubsko wzieło i niechcem się ruszac teraz zbytnio z haty aby na sobote wyzdrowiec...
ale postaram się ogarnąc temat jakis opon..
wsumie zapowiadają opady sniegu i mrozik więc może i bedfzie ciutke zabawy..
specjalnie Ci porysowali?....
noale plus że będziesz... ja wsumie swojej do konca też niema skonczonej ale jezdzic jezdzi....
Aha..ekipa ze Szczecina jak wyjedzie...i z Koszalina to spotkamy się w Gryfinie na pierwszym Cpnie na wjezdzie ... koło godz. 11.30..
powysyłałem zaproszonka na PW mam nadzieje że cos się ruszy...
aha ktos oprucz mnie ma flage?.... bo wsumie jak będzie slisko to i tak lepiej co bym jechał jako pierwszy na tych zapyziałych letnich....wsumie jako flagowe auto
Bobryt Ty się nie mądruj tylko tam montuj kolesi z Gorzowa i tego ze Słubic...
dobra ja lecem się kurowac...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez KUBAS 2008-01-01, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Informuje ze opony mam załatwione, tak więc próby sprawnościowe można będzie porobić
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Jeśli tylko szef wyrazi zgode na wolne bardzo chętnie podjadę poznać forumowiczy ze Szczecina i regionu!
Na takie okazje jest tylko jedno rozwiązanie - a zwie się "Urlop na żądanie"
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Ostatnio zmieniony przez kilu 2008-01-02, 08:26, w całości zmieniany 1 raz
A kto ma grill. co by sobie kiełbaski upiec? no chyba że sobie ognisko rozpalimy
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-02, 12:42
No dobra ale teraz sprawa organizacyjna !! Wiadomo ze 05.01.2008 na lotnisku w Chojnie o godz.12 jest SPOT milosnikow wloskiej marki !
Do kolegów i koleżanek ze Szczecina i okolic : spotykamy sie mysle ze o 10:00 na parkingu Media Markt i razem pojedziemy jak to zrobilismy przed wyjazdem do Bagicza! Kto jest chetny zeby z nami wyruszyc prosze o przybycie lub potwierdzenie ! Narazie zdeklarowali sie : Piotr34, Kubas, Bobryt, Ja, Adamo, Psik jesli kogos pominalem to przepraszam i prosze sie deklarowac !
Psik co z Elefau ?
A co do reszty to jak andrzew dasz rade urwac sie z pracy ? Tuti ? Przemek , Majkel z Koszalina i reszta ekipy?
Ja dołanczam do Was tak jak pisałem w Gryfinie... na pierwszym CPNie około godz 11.30... Majkel pisał że go niestety ale nie będzie więc sadze że reszta ekipy tez sie nie pojawi...
wpada jeszce mój kuzynek 145, koles 75 i jego znajomy możliwe ze tez 75....
może i jeszcze ktos się zjawi....
wiec licze że troszku nas bedzie...
U mnie szef mówi nie bo tyyle roboty - ja myśle że jednak sie uda
Jak coś to będę pod Media tak jak sie umawiacie!
elefau [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-03, 11:24
jestem jestem....nie moglem sie ogarnac jakos...
postaram sie zjawic ale robie mala imprezke urodzinowa i nie wiem czy sie pozbieram...
w razie czego zabiore sie z psikiem albo on ze mna ( w zaleznosci od tego,ktory bedzie mial wiecej sil )..
no chyba ze szofera zatrudnimy
a o ktorej macie zamiar zaczac imprezke w chojnie???
bo jak sie pozbieramy pozniej to moze do chojny od razu zawitamy...
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-03, 18:33
A no to wszystkiego najlepszego ! i mam nadzieje ze dasz rade sie pojawic ! ale pamietaj im wiecej ALF tym lepiej !! wiec licze ze zarowno psik jak i Ty przyjedziecie wlasnymi a nie w 1 lub z szoferem ;P spotkanie na lotnisku w Chojnie zaczyna sie o 12:00 no wiec udanej imprezy zycze i do zobaczenia w sobote !! Pozdrawiam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum