ze Szczecina jechalo nas 5-6 wszyscy z pod MM...szkoda ze CIE nie bylo
Teraz nastepne spotkanie to nie predko bo pogoda juz nie sprzyjajaca i tam kawalek do Bagicza jest no chyba ze w Szczecinie jakies male spotkanie zawsze chetny jestem !
Pozdrawiam
witam Wszystkich....
zlocik pierwsza klasa mimo małej frekfencji i ciulowej pogody było pozystywnie...
szkoda że nie było niestety mojego...wsumie jako jedynego Boxerka....
na następnym zlociku napewneo się pokaże
co do nastepnego zlociku to sądze że chyba cosik w lutym będzie można pomyslec jak co niektórzy wyjda na prosta z finansami po swietach itp...
i mysle o zlocie na Chociwelskiej... i ogólny zlot włoskich aut...nioale to jeszce troszke czasau...
Piotr34 nio to ja kurcze latam codziennie koło Twojego kiosu jak z Poznańskiej wale w strone centrum heh...ale niestety mało cholernie czasu aby sie zatrzymac....
może uda mi się chwile czasu znalezc to sie zatrzymam...ciężarówką hehe
ziomki...dzieki za odwiedziny dzis....malo czasu by sie nagadac...ale zapraszam.....
btw....czyja jest Alfunia walnieta w bok???
czesto przejezdza obok mnie....
a Ty nie mówisz czasami o czarnej 166??... bo ostatnio też ja widziałem jak pociskała slalomem miedzy autami hehe
tak na marginesie czy ktos z forumowiczów z naszego rejonu jest może zainteresowany wyskokiem do Poznania na spocik?... widze że 15 grudnia szykuje się tam ciekawa imprezka...pogadam z kuzynkiem i może polecimy jego 145 na ten zlocik..może ktos jak by co chetny??...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum